Povezane vesti
Adžić na terenu za četiri meseca?
Sportske.net 12.02.2016
Povređeni omladinac fudbalskog kluba Crvena zvezda Luka Adžić već je započeo oporavak od povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena, a napredak koji za sada postiže prevazilazi očekivanja. Fudbalere Crvene zvezde zaobišle su povrede tokom… »
Mladi Zvezdaš Ne Klone Duhom: Zahvalan sam zbog ogromne podrške, verujem u saigrače!
Hot sport 12.02.2016
Luka Adžić je na pripremama doživeo tešku povredu zbog koje je morao biti operisan, i nakon koje mu predstoji duga pauza. Ipak, prvi znaci nakon operacije su i više nego dobri: – Operisan sam pre tačno deset dana i sada se osećam stvarno… »
Luka Adžić se oporavlja: Osećam se odlično, svi su zadovoljni mojim napretkom
Večernje novosti 12.02.2016
Dobio sam puno poruka podrške i svima sam zahvalan na tome. Jedva čekam da se 22. februara vratim u Beograd i da se vidim sa saigračima idrugarima - priča mladi fudbaler. Talentovani mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić je bio jedan od omladinaca… »
Luka Adžić: Hvala svima na podršci, svi su zadovoljni mojim napretkom
Sportski žurnal 12.02.2016
Talentovani mladi fudbaler, Luka Adžić, bio je jedan od onih omladinaca koje je trener Božović odlučio da povede na prvi deo zimskih priprema. Posle debija u prijateljskoj utakmici protiv Ludogoreca, vezista je odigrao i jedno poluvreme protiv… »
Vesti dana »
(Video) Helikopter nestaje u magli, jedva održava visinu: Isplivao dramatični snimak letelice koja se zabila u bolnicu u Turskoj
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih
Uživo Vučić Već od sutra u 9 ljudi mogu auto-putem do Vrnjačke Banje! Neću da potpišem ni prihvatim nikakvu prelaznu vladu, na vlast nećete doći sem na izborima
Kurir pre 7 minutajoš 14 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 6 satijoš 1 povezana
Najnovije upozorenje RHMZ! Najviše snega će pasti u ovom delu Srbije, popaljeni meteoalarmi - Evo kakva je vremenska prognoza za naredne dane
Kurir pre 24 minutajoš 13 povezanih