Povezane vesti
ŠEŠELj O IZRICANjU PRESUDE: Dobrovoljno neću u Hag, to me ne interesuje!
Pravda 12.02.2016
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je, povodom objave Haškog tribunala da će mu presudu izreći 31. marta, da ga to ne interesuje i da dobrovoljno tamo neće ići. „To mene ne interesuje, ja sam Haški tribunal ubedljivo… »
Presuda Vojislavu Šešelju 31. marta
Akter 12.02.2016
Haški tribunal izreći će 31. marta presudu lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, saopštio je danas kasno popodne taj sud. U odluci, koju je potpisao predsedavajući sudija Žan-Klod Antoneti (Jean-Claude Antonetti), vlastima Srbije… »
HAG PRESUĐUJE ŠEŠELjU POSLE 13 GODINA: Izricanje zakazano za 31. mart, lider SRS mora u Sheveningen
Pravda 12.02.2016
Haški tribunal izreći će 31. marta presudu lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, saopštio je danas kasno popodne taj sud. U odluci, koju je potpisao predsedavajući sudija Žan-Klod Antoneti (Jean-Claude Antonetti), vlastima Srbije… »
Hag: Presuda Šešelju 31. marta
Večernje novosti 12.02.2016
Tribunal zahteva da šef radikala bude u Hagu do kraja idućeg meseca. Lider SRS: neću ići dobrovoljno. Ljajić: Brinućemo o stabilnosti zemlje. Vučić poslao pismo Hagu zbog Tolimira. HAŠKI tribunal izreći će 31. marta u 10 časova presudu lideru… »
Vesti dana »

Tri dana do sankcija: Nis-u? O mogućim scenarijima i njihovim posledicima u "Jutru na Blic"
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Izraelska vojska napala dva sirijska vojna aerodroma; IDF: Tokom operacije u Rafi ubijeno 20 terorista
RTS pre 1 satjoš 2 povezane