Povezane vesti
ŠEŠELj O IZRICANjU PRESUDE: Dobrovoljno neću u Hag, to me ne interesuje!
Pravda 12.02.2016
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je, povodom objave Haškog tribunala da će mu presudu izreći 31. marta, da ga to ne interesuje i da dobrovoljno tamo neće ići. „To mene ne interesuje, ja sam Haški tribunal ubedljivo… »
Presuda Vojislavu Šešelju 31. marta
Akter 12.02.2016
Haški tribunal izreći će 31. marta presudu lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, saopštio je danas kasno popodne taj sud. U odluci, koju je potpisao predsedavajući sudija Žan-Klod Antoneti (Jean-Claude Antonetti), vlastima Srbije… »
HAG PRESUĐUJE ŠEŠELjU POSLE 13 GODINA: Izricanje zakazano za 31. mart, lider SRS mora u Sheveningen
Pravda 12.02.2016
Haški tribunal izreći će 31. marta presudu lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, saopštio je danas kasno popodne taj sud. U odluci, koju je potpisao predsedavajući sudija Žan-Klod Antoneti (Jean-Claude Antonetti), vlastima Srbije… »
Hag: Presuda Šešelju 31. marta
Večernje novosti 12.02.2016
Tribunal zahteva da šef radikala bude u Hagu do kraja idućeg meseca. Lider SRS: neću ići dobrovoljno. Ljajić: Brinućemo o stabilnosti zemlje. Vučić poslao pismo Hagu zbog Tolimira. HAŠKI tribunal izreći će 31. marta u 10 časova presudu lideru… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda kreću u Novi Sad – „nije teška naša šetnja, već 12 godina pod ovim režimom“ UŽIVO
Novi magazin pre 15 minutajoš 36 povezanih
Ministar Dačić: Pripadnici MUP-a će u potpunosti obezbeđivati trasu šetnje studenata
Kurir pre 39 minutajoš 21 povezana
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu, sumnja se da nema preživelih
NIN pre 15 minutajoš 49 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Određen pritvor osumnjičenima za napad na studente u Novom Sadu
Al Jazeera pre 27 minutajoš 18 povezanih