Povezane vesti
Kristijan Golubović ide u zatvor
Politika 17.02.2016
Viši sud u Beogradu odbio je kao neosnovanu žalbu Kristijana Golubovića na odluku Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora. – Odluka nam još nije dostavljena, tako da ne znamo kada bi moj… »
Sud odbio žalbu! Kristijan mora u zatvor
Mondo 17.02.2016
Viši sud u Beogradu odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića i odlučio da osuđenik mora da se javi u zatvor na izdržavanje robije. Kristijan Golubović moraće da se javi na izdržavanje zatvorske kazne prvog narednog… »
Kristijan od "Blica" saznao za robiju: Moraću u zatvor već za 4 - 5 dana
Blic 17.02.2016
Za naredbu suda prema kojoj mora da se javi na izdržavanje kazne u Zabelu Kristijan Golubović je čuo od novinara "Blica". Evo koja je bila njegova prva reakcija na vest. - Saznali ste pre mene? Očekivao sam da će se moja žalba rešavati nakon ovih… »
Sud odlučio: Kristijan ide u zatvor!
Blic 17.02.2016
Viši sud u Beogradu rešenjem od 17.2. odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića i odlučio da se osuđenik mora javiti u zatvor na izdržavanje robije! Ovom odlukom zapravo je odbijena žalba na odluku Prvog osnovnog… »
Viši sud odbio žalbu, Golubović ide u zatvor
RTS 17.02.2016
Viši sudu u Beogradu pravosnažno je odlučio da Kristijan Golubović mora da počne sa izdržavanjem kazne zatvora od osam godina, pošto je odbio kao neosnovanu njegovu žalbu na rešenje o odbijanju molbe za odlaganje izvršenja. Prema zakonu… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 4 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih