Povezane vesti

Profilacija migranata po novim pravilima od ponedeljka

RTV 20.02.2016
ŠABAC, ŠID - Ministar Aleksandar Vulin najavio je danas da će profilacija migranata po novim pravilima početi da se obavlja u punom obimu od ponedeljka, 22. februara, i da je Srbija spremna za to. Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka… »

Vulin: Situacija sa migrantima mirna, nova pravila od ponedeljka

Blic 20.02.2016
Ministar Aleksandar Vulin najavio je danas da će profilacija migranata po novim pravilima početi da se obavlja u punom obimu od ponedeljka, 22.februara, i da je Srbija spremna za to. Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja zamolio… »

Vulin: Situacija sa migrantima mirna, po novim pravilima od ponedeljka

Politika 20.02.2016
ŠABAC – Ministar Aleksandar Vulin najavio je danas da će profilacija migranata po novim pravilima početi da se obavlja u punom obimu od ponedeljka, 22.februara, i da je Srbija spremna za to. Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka… »

Vulin: Profilisanje migranata po novim pravilima od ponedeljka

RTS 20.02.2016
Ministar Aleksandar Vulin najavio je da će profilisanje migranata po novim pravilima početi da se obavlja u punom obimu od ponedeljka, 22.februara, i da je Srbija spremna za to. Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja zamolio je… »

Vesti dana »