Povezane vesti
VEKARIĆ: Šešelj će biti u Hagu 31. marta, to je vladavina prava
Pravda 20.02.2016
PRAG – Zamenik tužioca za ratne zločine Srbije Bruno Vekarić izrazio je uverenje da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti prisutan na izricanju presude 31. marta u Haškom tribunalu. „Mislim da će Šešelj da bude na izricanju kazne, kao… »
Vekarić očekuje da će Šešelj biti 31. marta u Hagu
Akter 20.02.2016
Zamenik tužioca za ratne zločine Srbije Bruno Vekarić izrazio je uverenje da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti prisutan na izricanju presude 31. marta u Haškom tribunalu. "Mislim da će Šešelj da bude na izricanju kazne, kao što su… »
Vekarić očekuje da Šešelj 31. marta bude u Hagu
Mondo 20.02.2016
Zamenik tužioca za ratne zločine Srbije Bruno Vekarić izrazio je uverenje da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti prisutan na izricanju presude 31. marta u Haškom tribunalu. Foto: Mondo/ Goran Sivački "Mislim da će Šešelj da bude na… »
Vesti dana »
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Beta pre 23 minutajoš 29 povezanih
Ovo su mogući rezultati izbora u Mađarskoj: Na stolu 7 scenarija, evo ko je glavni Orbanov rival
Mondo pre 52 minutajoš 35 povezanih
Otkriveno u kom je stanju iranski ajatolah Modžtaba Hamnei i koje povrede ima nakon što je ranjen u američko-izraelskom napadu
Blic pre 27 minutajoš 85 povezanih
Stižu pljuskovi sa grmljavinom, očekuje se i olujni vetar: Detaljna prognoza za Vaskrs i dane nakon njega
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
Fizički problemi s kojim su se astronauti suočili odmah po sletanju na Zemlju
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih