Povezane vesti
Najmanje 13 mrtvih u talibanskom napadu
Al Jazeera 22.02.2016
Meta napada na sjeveru Afganistana bio je komandant policije, no većina žrtava su civili. Najmanje 13 osoba, od čega devet civila, poginulo je u napadu bombaša samoubice, koji je za cilj imao policijskog komandanta u provinciji Parwan, na sjeveru… »
U napadu bombaša samoubice 13 mrtvih
Akter 22.02.2016
Najmanje 13 ljudi, uključujući devet civila, ubijeno je danas u napadu bombaša samoubice na avganistansku policiju, koji su izveli talibanski pobunjenici. Područje napada je 60 kilometara udaljeno od Kabula, prestonice Avganistana. "Ukupno je 13… »
Avganistan: U napadu na policiju 13 mrtvih
RTV 22.02.2016
KABUL - Najmanje 13 ljudi, uključujući devet civila, ubijeno je danas u napadu bombaša samoubice na avganistansku policiju, koji su izveli talibanski pobunjenici, javile su tamošnje vlasti. Područje napada je 60 kilometara udaljeno od Kabula, prestonice… »
Vesti dana »

Policija u Aranđelovcu uhapsila muškarca zbog krađe više od 15.000 evra iz menjačnice
Euronews pre 6 minutajoš 26 povezanih

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 25 minutajoš 65 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 2 satajoš 29 povezanih

Izrael: Sramotna rezolucija UN, Palestina: Važan korak ka okončanju okupacije
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane