Повезане вести
Лончар о куповини стана: Уговоре сам однео у полицију
Н1 Инфо 23.02.2016
Министар здравља Златибор Лончар тврди да 2002. није знао да је особа од које је купио стан била супруга Сретка Калинића, припадника земунског клана. Новинарима је поручио је да не жели да учествује у, како је рекао… »
Лончар: Уговоре о стану сам однео полицији
Радио 021 23.02.2016
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је, поводом текста КРИК-а да је купио стан од супруге члана земунског криминалног клана, да је све уговоре сам однео полицији. "Постоје државни органи који о томе воде рачуна", казао је… »
Лончар: Епилог приче о куповини стана познат
Бета 23.02.2016
Министар здравља Србије Златибор Лончар данас је, поводом текста Мреже за истраживања криминала и корупције - КРИК, да је пре 14 година купио стан од супруге члана земунског клана, изјавио да је епилог приче о куповини стана… »
Лончар: Полицији сам лично однео уговоре о стану
Актер 23.02.2016
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас, поводом навода КРИК-а да је пре 14 година купио стан од супруге члана земунског клана, да су надлежни органи урадили свој посао и да је епилог о томе познат. "Лично сам однео… »
Лончар: Познат епилог о куповини стана
Бета видео 23.02.2016
БЕОГРАД- Министар здравља Златибор Лончар данас је, поводом текста Мреже за истраживања криминала и корупције - КРИК да је пре 14 година купио стан од супруге члана земунског клана, изјавио да је епилог приче о куповини стана… »
Лончар: Полицији сам лично однео уговоре о стану
Курир 23.02.2016
БЕОГРАД - Министар здравља Златибор Лончар изјавио је данас, поводом навода КРИК да је пре 14 година купио стан од супруге члана земунског клана, да су надлежни органи урадили свој посао и да је епилог о томе познат. "Лично сам… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 1 минутјош 19 повезаних
Вучић: Знам за три партнера са којима Руси преговарају о НИС-у, не можемо да инсистирамо на праву прече куповине
РТС пре 21 минутајош 34 повезане
Руси и Американци тајно саставили мировни план за Украјину: Москва добија Донбас у „закуп“?
Данас пре 11 минутајош 35 повезаних
Решење на видику: Руси спремни да продају удео у НИС-у, САД упозоравају на могуће секундарне санкције
Машина пре 2 сатајош 23 повезане