Povezane vesti

Everton bez pritiska u derbiju: Igrao sam pred 30.000 gledalaca, pokazaću sve što znam!

Everton bez pritiska u derbiju: Igrao sam pred 30.000 gledalaca, pokazaću sve što znam!

Mozzart sport 25.02.2016
"Ne znam kakav naboj nose utakmice protiv Crvene zvezde, ali sam potpuno opušten i verujem u pozitivan rasplet", rekao je Luiz. Sve će novo biti za Partizan u subotu. U drastično izmenjenom timu, koji trener Ivan Tomić planira da suprostavi Crvenoj… »
Everton Debituje Protiv Zvezde: Samo opušteno…

Everton Debituje Protiv Zvezde: Samo opušteno…

Hot sport 25.02.2016
Everton je prolećnu premijeru protiv OFK Beograda propustio zbog žutih kartona, ali se sada očekuje u startnoj postavi u 150. večitom derbiju. Fudbaler Partizana Everton Luiz izjavio je da je spreman da debituje protiv Crvene zvezde i poručio da se… »
Luiz: Srećan sam zbog debija u derbiju; Stevanović: Moramo da realizujemo šanse

Luiz: Srećan sam zbog debija u derbiju; Stevanović: Moramo da realizujemo šanse

Večernje novosti 25.02.2016
Spreman sam, nemam neki pritisak, jer sma igrao u Brazilu pred 30.000 navijača - kaže Everton. Ne moram ja da dam gol, samo da pobedimo - priča Alen. Trener Partizana Ivan Tomić sprema dosta promena za duel sa Crvenom zvezdom, a među igračima koji… »
Odbrojavanje pred 150. večiti derbi! Šta kažu u crnom-belom taboru?

Odbrojavanje pred 150. večiti derbi! Šta kažu u crnom-belom taboru?

Vesti online 25.02.2016
Fudbaler Partizana Everton Luiz izjavio je da je spreman da debituje protiv Crvene zvezde i poručio da se ne plaši atmosfere i očekivanja uoči najveće utakmice u Srbiji. Everton je prolećnu premijeru protiv OFK Beograda propustio zbog žutih… »
Everton pred de(r)bi: Nema pritiska, pozitivan sam

Everton pred de(r)bi: Nema pritiska, pozitivan sam

Mondo 25.02.2016
Partizanov Brazilac zaigraće u subotu prvi takmičarski meč za crno-bele. I to baš protiv Zvezde. Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović Posle prinudnog "preskakanja" utakmice protiv OFK Beograda, novi fudbaler Partizana Everton proći će u subotu… »

Vesti dana »