Povezane vesti
PET OD PET PROTIV ZVEZDE: Kežmanove lepe uspomene na ‘večite’ derbije (VIDEO)
Hot sport 27.02.2016
Kada neko postigne pet golova na pet odigranih derbija protiv Crvene zvezde, nije čudno što kod navijača Partizana ima status ljubimca. U danu derbija Mateja Kežman je za ‘Žurnal’ evocirao uspomene na svoje bitke protiv defanzivaca Crvene zvezde. –… »
Kežman: Nisu me štedeli, ali Glogovac je poseban, proturio sam mu kroz noge!
Večernje novosti 27.02.2016
Čuvali su me Vitakić, Bunjevčević... Niko me nije štedeo, ali Stevo Glogovac mi je posebno ostao u sećanju. Bio je dosta agresivan, oštar, drzak. Koristio je i noge i ruke, služio se svim i svačim, kaže Kežman. Mateja Kežman je sigurno omražena ličnost… »
Vesti dana »
"Vreme je opasno po ljude i životinje!" RHMZ je upravo izdao dramatično upozorenje za naredna 2 dana: Prvo ćemo se kuvati na tropskim temperaturama, a onda kreće žestoko nevreme
Blic pre 50 minutajoš 26 povezanih
Pregovori Amerike i Irana počinju u Švajcarskoj, dok Teheran tvrdi da je Ormuski moreuz ponovo zatvoren
BBC News pre 20 minutajoš 23 povezane
"Ovo je za tebe": Emotivna poruka srpskog zeta nakon istorijskog boda najveće senzacije na Mundijalu
Nova pre 25 minutajoš 23 povezane
Nagelsman dobio loše vesti posle pobede nad Obalom Slonovače: Važan igrač propušta ostatak SP
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Raspored Mundijala (11. dan): Igra Iran, Zelenortska Ostrva protiv dvostrukog prvaka sveta jure novo iznenađenje
Danas pre 1 satjoš 24 povezane