Povezane vesti
Ubica Taksiste I Sveštenika Se Kaje: "Nije mi bila namera da ubijem, hoću da idem u zatvor!"
Blic 02.03.2016
Suđenje Miroslavu Matiću (33) iz Ljubovije, koji je u martu prošle godine ubio taksistu Ćira Treneskog (41) i sveštenika Miroslava Čvorovića (39) iz Padinske skele, juče je okončano izlaganjem završnih reči odbrane i tužilaštva. U svojoj završnoj reči… »
Izrešetao Dvojicu: Supruga ubijenog sveštenika oprostila ubici
Kurir 02.03.2016
I dalje osećam gorčinu jer nemam muža. Bila je to velika ljubav, ali njega nikakvi milioni ne mogu da vrate, rekla je Čvorovićeva. BEOGRAD - Miroslav Matić (32) iz Ljubovije, optužen da je 12. marta 2015. u naselju Glogonjski rit iz automatske puške ubio… »
Za ubistvo na "Blejvoču" 40 godina?
Večernje novosti 01.03.2016
Završeno suđenje Marku Kurtoviću za zločin na splavu. Optužen da je u noći između 15. i 16. jula 2012. ubio Ivana Cvetkovića (26), radnika obezbeđenja. U VIŠEM sudu u Beogradu u utorak je završeno suđenje Marku Kurtoviću (35), koji je optužen da je u… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 29 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Sve češće bez devojke u javnosti: Zašto je Saša Kovačević na proslavu kod Matića došao bez Zorane? FOTO
Story pre 14 minutajoš 19 povezanih