Povezane vesti

Popović: Čast mi je što sam bio deo Čukaričkog

Popović: Čast mi je što sam bio deo Čukaričkog

Mondo 04.03.2016
Trener Čukaričkog odlučio da iz privatnih razloga napusti klupu superligaša sa Banovog brda. Još utakmica sa Javorom u nedelju od 14 časova, pa će Čukarički dobiti i trećeg trenera ove sezone. Zoran Popović odlučio je da iz privatnih razloga… »
Čukarički: Popović odlazi iz privatnih razloga, Lešnjak novi trener

Čukarički: Popović odlazi iz privatnih razloga, Lešnjak novi trener

Vesti online 04.03.2016
Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović saopštio je danas da će posle utakmice protiv Javora, iz privatnih razloga, napustiti klub, a da će na njegovo mesto doći dosadašnji direktor omladinske škole Milan Lešnjak. - Zahvaljujem se vlasniku… »
Popović Odlazi Zbog Privatnih Razloga: Nije bilo nikakvih problema sa igračima

Popović Odlazi Zbog Privatnih Razloga: Nije bilo nikakvih problema sa igračima

Hot sport 04.03.2016
Na današnjoj konferenciji za medije Zoran Popović je saopštio da odlazi sa mesta trenera Čukaričkog, a naslediće ga dosadašnji direktor omladinske škole Čukaričkog Milan Lešnjak. – Juče sam doneo tu odluku da se povučem na određen period… »
Popovićev odlazak iz privatnih razloga: Bila je čast sarađivati sa ljudima koji imaju ovakvu viziju

Popovićev odlazak iz privatnih razloga: Bila je čast sarađivati sa ljudima koji imaju ovakvu viziju

Mozzart sport 04.03.2016
"Ostajem u odličnim odnosima sa ljudima iz kluba, moram malo da se odmorim, četiri godine sam ovde. Sve to što se juče pojavilo u potpunosti je netačno. Mislim da smo postali stabilan tim", rekao je strateg Brđana, kojeg će u ponedeljak na toj… »
Popović o odlasku iz Čukaričkog: Privatni razlozi, imam sjajan odnos sa igračima!

Popović o odlasku iz Čukaričkog: Privatni razlozi, imam sjajan odnos sa igračima!

Sportal blic 04.03.2016
Zoran Popović više nije trener Čukaričkog... Sada već bivši šef struke tima sa Banovog Brda doneo je odluku da posle samo dva prolećna kola napusti ekipu. Na njegovo mesto stiže Milan Lešnjak. Foto: Promo Zoran Popović - Doneo sam odluku da se… »

Vesti dana »