Povezane vesti

SLS: Sad Spartak traži pomeranje utakmice sa Zvezdom?

SLS: Sad Spartak traži pomeranje utakmice sa Zvezdom?

Hot sport 13.03.2016
Crvena zvezda nije odigrala utakmicu 26. kola Superlige Srbije sa Novim Pazarom zbog vanredne situacije u Raški usled nabujalih reka i poplava. Kako je sam Miodrag Grof Božović rekao crveno-belima odgovara mini odmor (ako Zvezda i Novi Pazar ne budu… »
Spartak traži da sa Zvezdom igra u nedelju umesto u subotu

Spartak traži da sa Zvezdom igra u nedelju umesto u subotu

Večernje novosti 13.03.2016
Subotičani zbog meča protiv Partizana u Kupu u sredu traže pomeranje meča sa crveno-belima za jedan dan. SPARTAK iz Subotice u sredu od 16 časova igra prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv Partizana i iz tih razloga zatražili su od Zajednice… »
U Zvezdi ne veruju da će meč sa Novim Pazarom igrati u utorak: Jači za Grujića i Pavićevića

U Zvezdi ne veruju da će meč sa Novim Pazarom igrati u utorak: Jači za Grujića i Pavićevića

Večernje novosti 13.03.2016
Gledao sam vremensku prognozu i mislim da ne bi bilo pametno da se meč igra u utorak - kaže Božović.Ovu generaciju deli još trijumf od rekorda od 23 uzastopne pobede. POPLAVE u Raškoj odložile su gostovanje Crvene zvezde u Novom Pazaru. Trener… »
ZA RUBRIKU ‘VEROVALI ILI NE’: Spartaku gust raspored, traže pomeranje meča sa Zvezdom!

ZA RUBRIKU ‘VEROVALI ILI NE’: Spartaku gust raspored, traže pomeranje meča sa Zvezdom!

Hot sport 13.03.2016
Spartak iz Subotice uputio je zahtev Zajednici superligaša za pomeranje susreta 27. kola između Crvene zvezde i Spartaka sa subote na nedelju zbog, kako prenosi “Sportski žurnal”, zgusnutog rasporeda. Subotičane očekuje duel polufinala Kupa… »
Subotičani traže odlaganje duela sa Zvezdom!

Subotičani traže odlaganje duela sa Zvezdom!

Sportski žurnal 13.03.2016
Iz Spartaka je otišao zahtev na adresu Zajednice superligaša da dođe do pomeranja meča između Crvene zvezde i Spartaka. Prema rasporedu utakmica 27. kola je na programu u subotu, 19. marta, a iz tabora Golubova mole da se pomeri za dan kasnije, zbog… »

Vesti dana »