Povezane vesti
SLS: Sad Spartak traži pomeranje utakmice sa Zvezdom?
Hot sport 13.03.2016
Crvena zvezda nije odigrala utakmicu 26. kola Superlige Srbije sa Novim Pazarom zbog vanredne situacije u Raški usled nabujalih reka i poplava. Kako je sam Miodrag Grof Božović rekao crveno-belima odgovara mini odmor (ako Zvezda i Novi Pazar ne budu… »
Spartak traži da sa Zvezdom igra u nedelju umesto u subotu
Večernje novosti 13.03.2016
Subotičani zbog meča protiv Partizana u Kupu u sredu traže pomeranje meča sa crveno-belima za jedan dan. SPARTAK iz Subotice u sredu od 16 časova igra prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv Partizana i iz tih razloga zatražili su od Zajednice… »
U Zvezdi ne veruju da će meč sa Novim Pazarom igrati u utorak: Jači za Grujića i Pavićevića
Večernje novosti 13.03.2016
Gledao sam vremensku prognozu i mislim da ne bi bilo pametno da se meč igra u utorak - kaže Božović.Ovu generaciju deli još trijumf od rekorda od 23 uzastopne pobede. POPLAVE u Raškoj odložile su gostovanje Crvene zvezde u Novom Pazaru. Trener… »
ZA RUBRIKU ‘VEROVALI ILI NE’: Spartaku gust raspored, traže pomeranje meča sa Zvezdom!
Hot sport 13.03.2016
Spartak iz Subotice uputio je zahtev Zajednici superligaša za pomeranje susreta 27. kola između Crvene zvezde i Spartaka sa subote na nedelju zbog, kako prenosi “Sportski žurnal”, zgusnutog rasporeda. Subotičane očekuje duel polufinala Kupa… »
Subotičani traže odlaganje duela sa Zvezdom!
Sportski žurnal 13.03.2016
Iz Spartaka je otišao zahtev na adresu Zajednice superligaša da dođe do pomeranja meča između Crvene zvezde i Spartaka. Prema rasporedu utakmica 27. kola je na programu u subotu, 19. marta, a iz tabora Golubova mole da se pomeri za dan kasnije, zbog… »
Vesti dana »
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
Glas Zaječara pre 4 satijoš 12 povezanih
Vučić: Od Kruševca do Vrnjačke banje za 15 minuta, Srbija se menja
RTV pre 44 minutajoš 14 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 6 satijoš 1 povezana
"Pašće i do 40 centimetara snega": Oglasilo se JP "Putevi Srbije"
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih