Повезане вести

Ана "почишћена" са Индијан Велса

Ана "почишћена" са Индијан Велса

Мондо 14.03.2016
Српска тенисерка глатко изгубила од Чехиње Каролине Плишкове, као и сваки пут кад су играле. Фото: Дарриан Траинор/Гетти Имагес У другом колу Индијан Велса није било изненађења, јер се Ана Ивановић опрашта од Калифорније… »
Индијан Велс: Ивановићева завршила учешће

Индијан Велс: Ивановићева завршила учешће

Радио 021 14.03.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић елиминисана је са турнира у Индијан Велсу, пошто је данас у трећем колу поражена од Чехиње Каролине Плишкове у два сета, 2:6, 0:6. Чехиња је до четвртог тријумфа у исто толико међусобних дуела… »
Ивановићева завршила учешће на турниру у Индијан Велсу

Ивановићева завршила учешће на турниру у Индијан Велсу

Бета 14.03.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић елиминисана је са турнира у Индијан Велсу, пошто је данас у трећем колу поражена од Чехиње Каролине Плишкове у два сета, 2:6, 0:6. Чехиња је до четвртог тријумфа у исто толико медјусобних дуела… »
Индијан Велс: Ана освојила само два гема

Индијан Велс: Ана освојила само два гема

Хот спорт 14.03.2016
Њу је у прилично незанимљивом мечу за само 49 минута савладала Каролина Плишкова са 2:0, по сетовима 6:2, 6:0. Чехиња је Ивановићевој чак шест пута у мечу одузела сервис, а шта је разлог очајне игре српске тенисерке вероватно… »
Дебакл Ивановићеве!

Дебакл Ивановићеве!

Вести онлине 14.03.2016
Српска тенисерка Ана Ивановић наставља са катастрофалним играма и и резултатима у 2016. години. Наша најбоља играчица доживела је фијаско против Чехиње Каролине Плишкове - 6:2, 6:0 у другом колу Мастерса у Индијан Велсу. Само… »
Тежак пораз Ане у Индијан Велсу!

Тежак пораз Ане у Индијан Велсу!

Телеграф 14.03.2016
Српска тенисерка освојила само два гема против Каролине Плишкове, а Чехиња десет узастопних! Намучила се Ана Ивановић у другом колу против Камиле Ђорђи, а онда, у трећем, доживела је један од најтежих пораза у последње време… »
ВИДЕО: Новак у чуду!

ВИДЕО: Новак у чуду!

Вести онлине 14.03.2016
Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић намучио се у другом колу Мастерса у Индијан Велса. У калифорнијској пустињи дувао је јак ветар који је ометао тенисере. Почетком трећег сета, Новака је изгубио поен на чудан начин… »
ИВ: Победе Јанковићеве и Ђоковића

ИВ: Победе Јанковићеве и Ђоковића

Дневник 14.03.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у треће коло турнира мастерс серије у Индијан Велсу, пошто је у другом колу, много теже него што се очекивало, победио Американца Бјорна Фратанђела. у три сета, са 2:6, 6:1, 6:2.У… »
Муке Надала и остали резултати!

Муке Надала и остали резултати!

Мондо 14.03.2016
Индијан Велс се захуктава, а шампион из 2007, 2009. и 2013. године одиграо је најдужи меч претходне ноћи. Троструки шампион Индијан Велса, (5) Рафаел Надал, једва се пласирао у треће коло у Калифорнијској пустињи. Након што је у… »
Ђоковић: Очајан сам био у првом сету

Ђоковић: Очајан сам био у првом сету

Вести онлине 14.03.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је признао да је његова игра у првом сету против Американца Бјорна Фратанђела била очајна и додао да је победа на старту Индијан Велса ипак најважнија. Ђоковић је против 149. играча света… »
Одлична Јелена преко Вандевегове у осмини финала

Одлична Јелена преко Вандевегове у осмини финала

Моззарт спорт 14.03.2016
Јанковићева славила са 2:0, успешан био и Ненад Зимоњић. Српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се у осмину финала турнира у Индијан Велсу, пошто је ноћас у трећем колу савладала Американку Коко Вандевеге 2:0 (6:0, 6:1). Меч… »
АТП ИНДИЈАН ВЕЛС: Ђоковић се прво мучио са 149. играчем планете, а потом га разбио (ВИДЕО)

АТП ИНДИЈАН ВЕЛС: Ђоковић се прво мучио са 149. играчем планете, а потом га разбио (ВИДЕО)

Хот спорт 14.03.2016
Новак Ђоковић се не тако лако пласирао у 2. коло Мастерса у Индијан Велсу пошто је савладао Бјорна Фратанђела 2:1 (2:6, 6:1, 6:2). Озбиљно је 149. играч планете намучио “тениског цара”. У првом сету Фратанђело је одузео два… »
Новак спречио сензацију

Новак спречио сензацију

Моззарт спорт 14.03.2016
Бјорн Фратанђело добио први сет, али је наш тенисер успео да преокрене. Новак Ђоковић пласирао се у треће коло турнира у Индијан Велсу пошто је савладао Бјорна Фратанђела са 2:1 (2:6, 6:1, 6:2). Било је прилично ветровито, а… »
ВТА ИНДИЈАН ВЕЛС: Јелена као торнадо до осмине финала (ВИДЕО)

ВТА ИНДИЈАН ВЕЛС: Јелена као торнадо до осмине финала (ВИДЕО)

Хот спорт 14.03.2016
Јелена Јанковић је прегазила Коко Вандервеге у другом колу Мастерса у Индијан Велсу 2:0 (6:0, 6:1). Била је то буквално игра мачке и миша. Јелена је већ на старту одузела противници сервис, а потом је брејкнула још два пута за… »
Ђоковић: Био сам очајан

Ђоковић: Био сам очајан

Вечерње новости 14.03.2016
Фратанђело је играо одлично, посебно у првом сету. Знао је тачно шта треба да ради. Ја нисам био ништа посебан, можда у другом сету, моја игра се свела на проналажење начина да победим, каже Новак. Новак Ђоковић је тешком муком… »
Ђоковић умало изгубио на почетку Индијан Велса: Био сам очајан, противник ме је надиграо (ВИДЕО)

Ђоковић умало изгубио на почетку Индијан Велса: Био сам очајан, противник ме је надиграо (ВИДЕО)

24 Сата 14.03.2016
Новак Ђоковић је далеко теже него што је то било ко очекивао савладао прву препреку у Индијан Велсу (2:6, 6:1, 6:2), па и не чуди што није био задовољан како је одиграо против 149. играча света, Бјорна Фратанђела. Овај момак име… »
Рафа Као Ноле И: Надал изгубио сет у Индијан Велсу

Рафа Као Ноле И: Надал изгубио сет у Индијан Велсу

Спортал блиц 14.03.2016
Попут Новака Ђоковића, који се намучио против Бјорна Фратанђела, и Рафаел Надал је у другом колу Индијан Велса изгубио сет. Фото: Тањуг/АП Рафаел Надал Ноле је изгубио прву деоницу од 149. играча света, па га савладао са 2:6… »
Победе Ђоковића и Јанковићеве у Индијан Велсу

Победе Ђоковића и Јанковићеве у Индијан Велсу

Нови магазин 14.03.2016
Фратанђело је у првом и трећем гему првог сета направио два брејка и повео у мечу, а први тенисер света је након тога узвратио, за 25 минута је лако освојио други сет и изједначио. Американац је добро почео трећи сет, направио је… »
Ђоковић: Био сам очајан!

Ђоковић: Био сам очајан!

Спортал блиц 14.03.2016
Новак Ђоковић је далеко теже него што је то било ко очекивао савладао прву препреку у Индијан Велсу, па и не чуди што није био задовољан како је одиграо против 149. играча света, Бјорна Фратанђела. Фото: Тањуг/АП Новак Ђоковић… »
Јелена импресивна - 6:0, 6:1!

Јелена импресивна - 6:0, 6:1!

Мондо 14.03.2016
Само 55 минута задржала се на терену шампионка Индијан Велса из 2010. године и финалисткиња из прошле. На месту где је прошле сезоне играла финале и доживела драматичан пораз од Симоне Халеп, а 2010. године освојила титулу… »
Упозорење: Ноле изгубио сет од 149. на свету, па се пробудио!

Упозорење: Ноле изгубио сет од 149. на свету, па се пробудио!

Спортал блиц 14.03.2016
Бјорн Фратанђело сазнао је шта значи добити пет минута славе. Узео је први сет Новаку Ђоковићу у другом колу Индијан Велса, а онда су ствари постављене на своје место – најбољи тенисер света победио је са 2:6, 6:1, 6:2 и за… »
Новак се мучио: 147 минута против 149. на свету!

Новак се мучио: 147 минута против 149. на свету!

Мондо 14.03.2016
"Почео сам ужасно", рекао је Ђоковић после почетка одбране титуле у Индијан Велсу, односно напада на пету у каријери. На месту где је већ четири пута тријумфовао у каријери, светски "Број 1" Новак Ђоковић почео је одбрану титуле… »
Ноле се намучио на старту Индијан Велса

Ноле се намучио на старту Индијан Велса

Вести онлине 14.03.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић имао је више посла него што је очекивао на старту одбране титуле на Мастерсу у Индијан Велсу - против 149. играча на АТП листи, Американца Бјорна Франтанђела, Србин је славио са 2:6, 6:1, 6:2… »
Индијан Велс: Ђоковић уз потешкоће, Јанковићева брзински

Индијан Велс: Ђоковић уз потешкоће, Јанковићева брзински

Радио 021 14.03.2016
Новак Ђоковић и Јелена Јанковић пласирали су се у даље такмичење Мастерса у Индијан Велсу. Ђоковић је савладао Бјорна Фратанђела са 2:1 по сетовима 2:6, 6:1, 6:2, а наредни ривал ће му бити Филип Колшрајбер. Уз нешто потешкоћа… »
ВИДЕО Фратанђело намучио Ђоковића: Новак после преокрета прошао у треће коло Индијан Велса

ВИДЕО Фратанђело намучио Ђоковића: Новак после преокрета прошао у треће коло Индијан Велса

Вечерње новости 14.03.2016
Млади амерички тенисер одиграо нестварно добро у првом сету, да би први рекет планете потом заиграо много боље и заказао окршај са Колшрајбером – 2:6, 6:1, 6:2. -Увек морате да будете опрезни када играте против некога први пут… »
ПЕТ МИНУТА СЛАВЕ Кад Фратанђело мучи Новака /ВИДЕО/

ПЕТ МИНУТА СЛАВЕ Кад Фратанђело мучи Новака /ВИДЕО/

Спортал блиц 14.03.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић прилично се намучио како би са Индијан Велса елиминисао Бјорна Фратанђела. Вов! Тхис ис тхе кинд оф теннис тхат хас алловед @БјорнФратангело то буилд а 3-0 леад агаинст #Дјоковиц. #АТП… »

Вести дана »