Povezane vesti

ZLOČINAC OVK: Makedonska policija se ponaša kao da sam srpski državljanin

ZLOČINAC OVK: Makedonska policija se ponaša kao da sam srpski državljanin

Pravda 14.03.2016
PRIŠTINA - Šef protokola takozvanog kosovskog Ministarstva bezbednosnih snaga Gafur Dugoli, koji je na zahtev MUP-a Srbije, a po nalogu Interpola, uhapšen u Makedoniji, izjavio je da je tretiran kao srpski državljanin, iako poseduje kosovski pasoš… »
Produžen pritvor Dugoliju, o izručenju sutra

Produžen pritvor Dugoliju, o izručenju sutra

Mondo 14.03.2016
Osnovni sud u Skoplju produžio je pritvor za još 48 sati Gafuru Dugoliju, šefu protokola ministarstva bezbednosnih snaga samoproglašenog Kosova, koga Beograd preko Interpola traži zbog ratnih zločina OVK. Foto: Thinkstock O njegovoj ekstradiciji… »
Protest u Prištini zbog hapšenja Dugolija

Protest u Prištini zbog hapšenja Dugolija

RTS 14.03.2016
Nekoliko desetina Albanaca okupilo se ispred zgrade ambasade Makedonije u Prištini, zahtevajući oslobađanje zvaničnika Ministarstva bezbednosnih snaga Kosova Gafura Dugolija, uhapšenog u petak u Makedoniji. Dugolija makedonske vlasti drže u pritvoru… »
Dugoli: Tretiraju me kao srpskog državljanina

Dugoli: Tretiraju me kao srpskog državljanina

RTS 14.03.2016
Šef protokola kosovskog Ministarstva bezbednosnih snaga Gafur Dugoli, koji je na zahtev MUP-a Srbije, a po nalogu Interpola, uhapšen u Makedoniji, izjavio je da je tretiran kao srpski državljanin, iako poseduje kosovski pasoš, prenela je prištinska… »

Vesti dana »