Povezane vesti
Kerry: ISIL je počinio genocid
Al Jazeera 17.03.2016
Američki državni sekretar ustvrdio da je ISIL počinio genocid nad manjinskim kršćanima, Jezidima i šiitskim muslimanima. Sjedinjene Američke Države će sarađivati u nezavisnoj istrazi o genocidnim djelima koje je počinila grupa Islamska država Irak i… »
Keri: Islamska država je počinila genocid
Glas Amerike 17.03.2016
Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je da zločini koje je počinila grupa Islamska država u Iraku i Siriji predstavljaju genocid. „Daeš je odgovoran za genocid nad grupama u području pod njegovom kontrolom, medju kojima su Jazidi, hrišćani i… »
Keri: IS u Iraku i Siriji počinila genocid
Dnevnik 17.03.2016
VAŠINGTON: Američki državni sekretar Džon Keri proglasio je genocidnim nasilje takozvane Islamske države nad hrišćanima i drugim verskim manjinama u Iraku i Siriji.On je istakao da su hrišćani, Jezidi i šiitski muslimani žrtve genocida i zločina protiv… »
Keri: Islamska država čini genocid u Iraku i Siriji
Novi magazin 17.03.2016
Keri je rekao da Islamska država, koju on naziva Daeš prema arapskoj skraćenici njihovog naziva, čini genocid sopstvenim izjavama, svojom ideologijom i svojim delima. Keri je rekao i da je ta ekstremistička grupa odgovorna za zločine protiv čovečnosti i… »
Keri: Islamska država je počinila genocid
Blic 17.03.2016
Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je danas da je nasilje koje je počinila "Islamska država" nad verskim manjinama bilo genocid i da će SAD učiniti sve da odgovorni iz te militantne grupe budu kažnjeni. - Prema mojoj proceni, Daeš je odgovoran… »
(Video) Džon Keri: Islamska država vrši genocid nad hrišćanima i drugim manjinama u Iraku i Siriji
Kurir 17.03.2016
SAD promenile su stav o masovnom ubijanju hrišćana, Jazida i šiita od strane terorista Islamske države, a novo stajalište saopštio je šef američke diplomatije. Secretary @JohnKerry: Daesh is genocidal, responsible for crimes against humanity, ethnic… »
Stejt department: Islamska država počinila genocid
17.03.2016
Džon Keri, državni sekretar SAD. Američki državni sekretar Džon Keri objaviće zvanični stav Stejt departmenta da je Islamska država počinila genocid nad hrišćanima i drugim manjinama u Iraku i Siriji Neimenovani zvaničnici su rekli svetskim agencijama da… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 61 povezana
"Da li je opet holidej u pitanju, ne znam!" Jovanov o sednici na kojoj će se raspravljati o poverenju Vladi: "Jedini način da se održi bio da se utvrdi kada će blagoizvoleti da budu tu oni koji su je tražili"
Blic pre 45 minutajoš 18 povezanih
"Poklonila mi je svoju ikonicu da me čuva" Emotivni oproštaj Ivane Mihić od voljene Olivere, a pomenula i njegov sina Maneta
Kurir pre 14 minutajoš 60 povezanih
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih