Povezane vesti
Ivana Španović odradila poslednji trening pred nastup na SP: Arena je spektakularna
Večernje novosti 18.03.2016
Arena je divna, i imam osećaj da su se organizatori zaista potrudili da u fokusu budu takmičari, sve je podređeno tome da ovaj šampionat bude pravi spektakl, kaže Ivana Španović. Reprezentativka Srbije u skoku u dalj Ivana Španović rekla je danas… »
Spremna: Španovićeva odradila poslednji trening pred sutrašnji nastup na SP
Hot sport 18.03.2016
Evropska šampionka i jedina predstavnica Srbije na svetskom prvenstvu, Ivana Španović uradila je poslednjitrening pred sutrašnji nastup u Portlandu. – Arena je divna, i imam osećaj da su se organizatori zaista potrudili da u fokusu budu takmičari… »
Ivana napada svetsko zlato
Mondo 18.03.2016
Evropska prvakinja u zatvorenom u skoku u dalj, jedina je predstavnica Srbije na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu. Nova pravila "diktiraju" specifičnu taktiku. Ivana Španović maksimalno je spremna za nastup na šampionatu sveta u dvorani, u… »
Španovićeva spremna za više od bronze
Večernje novosti 18.03.2016
Spremna sam za više od bronze sa prošlog SP, ali OI su prioritet ove godine, kaže srpska atletičarka koja u noći između petka i subote nastupa u Portlandu. BRONZA, srebro, zlato i opet bronza. Na poslednja četiri velika takmičenja, Ivana… »
Vesti dana »
Vučić pred više hiljada ljudi na otvaranju deonice Moravskog koridora: Nećemo dati zemlju najgorima u ruke! Već sutra od 9 auto-putem do Vrnjačke Banje!
Kurir pre 54 minutajoš 22 povezane
VIDEO: Helikopter pri poletanju udario u bolnicu u Turskoj i srušio se, četvoro mrtvih
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 8 satijoš 1 povezana
BLOG UŽIVO Puni se Slavija: Reke ljudi se sliva ka trgu, građani iz zgrada ih pozdravljaju aplauzom
Nova pre 11 minutajoš 14 povezanih