Povezane vesti

Ivana Španović odradila poslednji trening pred nastup na SP: Arena je spektakularna

Ivana Španović odradila poslednji trening pred nastup na SP: Arena je spektakularna

Večernje novosti 18.03.2016
Arena je divna, i imam osećaj da su se organizatori zaista potrudili da u fokusu budu takmičari, sve je podređeno tome da ovaj šampionat bude pravi spektakl, kaže Ivana Španović. Reprezentativka Srbije u skoku u dalj Ivana Španović rekla je danas… »
Spremna: Španovićeva odradila poslednji trening pred sutrašnji nastup na SP

Spremna: Španovićeva odradila poslednji trening pred sutrašnji nastup na SP

Hot sport 18.03.2016
Evropska šampionka i jedina predstavnica Srbije na svetskom prvenstvu, Ivana Španović uradila je poslednjitrening pred sutrašnji nastup u Portlandu. – Arena je divna, i imam osećaj da su se organizatori zaista potrudili da u fokusu budu takmičari… »
Ivana napada svetsko zlato

Ivana napada svetsko zlato

Mondo 18.03.2016
Evropska prvakinja u zatvorenom u skoku u dalj, jedina je predstavnica Srbije na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu. Nova pravila "diktiraju" specifičnu taktiku. Ivana Španović maksimalno je spremna za nastup na šampionatu sveta u dvorani, u… »
Španovićeva spremna za više od bronze

Španovićeva spremna za više od bronze

Večernje novosti 18.03.2016
Spremna sam za više od bronze sa prošlog SP, ali OI su prioritet ove godine, kaže srpska atletičarka koja u noći između petka i subote nastupa u Portlandu. BRONZA, srebro, zlato i opet bronza. Na poslednja četiri velika takmičenja, Ivana… »

Vesti dana »