Povezane vesti
Oduševljeni Milojević: Imam heroje u timu! Nećemo se zaustaviti na plasmanu u finale
Mozzart sport 20.03.2016
"Iako nam zaista mnogo nedostaju tri povređena igrača Kaba, Jaramaz i Aranitović, mi ne odustajemo od naših snova", poručio je trener Mega Leksa. Posle velikog brejka koji su napravili u ponedeljak u Podgorici košarkaši Mega Leksa izrežirali su… »
Milojević: Imam heroje u timu
Mondo 20.03.2016
Šef stručnog štaba Mega Leksa nakon senzacionalnog trijumfa protiv Budućnosti i plasmana u finale ABA lige poručio da njegovi momci uprkos problemima "ne odustaju od snova". Foto: MN Press Mega je uspela da ostvari snove! U dva meča pobedila je i… »
ISTORIJSKI USPEH: Mega u finalu Jadranske lige
Večernje novosti 20.03.2016
Košarkaši Mega Leksa plasirali su se u finale plej-ofa Jadranske lige, pošto su u Sremskoj Mitrovici pobedili podgoričku Budućnost sa 76:75. Košarkaši Mega Leksa plasirali su se u finale plej-ofa Jadranske lige, pošto su večeras u Sremskoj… »
Kakav Podvig: Mega i u Mitrovici bolja od Budućnosti za finale ABA lige!
Sportal blic 20.03.2016
Kakav podvig za istoriju! Košarkaši Mega Leksa igraće prvi put za titulu prvaka ABA lige, jer su i u drugom meču polufinala plej-ofa srušili favorizovanu Budućnost sa 76:75 (22:24, 22:16, 18:15, 14:20) i slavili u seriji sa 2-0. Foto: Promo Ekipa… »
Slobodna Bacanja Za Istoriju: Ovako je Mega ušla u finale
Sportal blic 19.03.2016
Košarkaši Mega Leksa pobedili su Budućnost sa 76:75 u drugom meču polufinala ABA lige, a posebno je napeto bilo u završnici. Pogledajte na Instagram-u Tim Dejana Milojevića pobedio je sa 2-0 u polufinalnoj seriji favorizovane Podgoričane, inače… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 41 minutajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 3 satajoš 2 povezane