Povezane vesti
Dočekana Ivana Španović: Prezadovoljna sam!
Hot sport 21.03.2016
Ona je pre dva dana obradovala celu naciju kada je u noći izmedju petka i subote postavila novi nacionalni rekord u skoku u dalj (7.07 metara) i osvojila srebrnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu. Borba za zlatnu medalju trajala je sve… »
Španović: Neću stati sve dok ne osvojim zlato
Dnevnik 21.03.2016
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doputovala je u Beograd, dva dana nakon što je na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu osvojila srebro, i poručila da nema vremena za slavlje. jer je sve podređeno Olimpijskim igrama u… »
Španovićeva: Neću da se zaustavim dok ne stignem do zlata
Večernje novosti 21.03.2016
Neću stati na ovome. Sve sam podredila Olimpijskim igrama u Riju i samo o njima mislim, rekla je srpska atletičarka, vicešampionka sveta u skoku u dalj. Vicešampionka sveta u skoku u dalj Ivana Španović sletela je u Beograd iz Portlanda sa sveže… »
Stigla Srebrna Kraljica: Ivana Španović: Nema nas mnogo, ali smo sjajni! /VIDEO/
Sportal blic 21.03.2016
Posle osvajanja srebra na svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, naša skakačica u dalj Ivana Španović stigla je u Beograd i poručila da itekako ima prostora za napredak, iako je rezultatom 7,07 metara oborila državni rekord. Foto: M. Rangelov /… »
Ivana Španović: Nema slavlja, ne stajem dok ne osvojim zlato!
Hot sport 21.03.2016
Španovićeva je u Portlandu postavila nacionalni rekord skokom od 7,07 metara i osvojila svoju šestu medalju na velikim takmičenjima. – Ostvarila sam cilj, uspela da dođem do ličnog i nacionalnog rekorda, i to ubedljivo. I više sam nego… »
Ivana Španović germanskog nerva: Neću stati dok ne osvojim zlato!
Mozzart sport 21.03.2016
Naša atletičarka doputovala u Beograd posle osvojenog srebra u Portlandu. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doputovala je u Beograd, dva dana nakon što je na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu osvojila srebro, i poručila da nema… »
Samo najviši ciljevi: Ivana neće stati!
Mondo 21.03.2016
"Neću stati sve dok ne osvojim svetsku titulu", poručila je naša najbolja sportistkinja, srebrna sa upravo završenog Svetskog dvoranskog prvenstva u Portlandu. Bronzana na otvorenom, srebrna u dvorani. Posle trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u… »
Konstantan napredak do Brazila
Danas 20.03.2016
Osvajanjem srebra na Svetskom prvenstvu u dvorani Španovićeva napravila sjajnu uvertiru za Rio. Beograd - Sa evropskog trona Ivana Španović spustila se ovog vikenda na vicešampionsko mesto na Svetskom prvenstvu u dvorani, koje se održava u… »
U Riju do poslednjeg daha
Večernje novosti 20.03.2016
Nećemo se ovde zaustaviti, očekuju nas Olimpijske igre i borba do poslednjeg daha u Riju. Još jednom je pokazala da je najbolja kada je najvažnije, ruši rekorde na najvećim takmičenjima, kaže Goran Obradović. SVE se vrti oko sedmice. Ivana… »
Vesti dana »

Uživo blokada RTS: Studenti blokaderi ne dozvoljavaju radnicima da udu u zgradu i rade! Oglasio se MUP, RTS emituje redovan program
Kurir pre 15 minutajoš 69 povezanih

Studenti blokiraju zgradu Radio-televizije Srbije, policajcu povređeno oko
BBC News pre 15 minutajoš 23 povezane

Završena sednica Skupštine grada Niša, odbornici vladajuće većine izašli na sporedni izlaz
Novi magazin pre 44 minutajoš 26 povezanih

Uživo "spremni smo, prekid vatre nikad bliže!" Upravo se odlučuje o sudbini Ukrajine: Ovo je predlog za mir sa Putinom, Tramp ruši sve nade Zelenskog?!
Blic pre 15 minutajoš 61 povezana

MUP: Povređeni žandarm rekao da je udaren bokserom, Žandarmerija napadana kod RTS-a
Radio 021 pre 9 minutajoš 33 povezane