Povezane vesti

REAKCIJE NA NAPAD U BRISELU Putin osudio: Varvarski zločin; Papa: Slepo nasilje; Oland: Pogođena cela Evropa; Tusk i Mogerini…

Večernje novosti 22.03.2016
Osude jutrašnjih terorističkih napada na aerodrm i metro stanicu u prestonici Belgije stižu sa svih strana. Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izrazio je danas "užas" zbog "terorističkih napada" na aerodromu i u metro stanici u Briselu u kojima… »

Osude napada u Briselu, francuski premijer poručuje: Evropa je u ratu

RTS 22.03.2016
Posle tri teroristička napada u Briselu, na aerodromu i na stanici metroa, stižu saučešća iz evropskih zemalja, koje su zabrinute zbog novih bezbednosnih pretnji. Premijer Srbije uputio je izraze najdubljeg saučešća, u svoje ime i ime Vlade… »

Predsednik Nikolić uputio telegram saučešća belgijskom kralju Filipu

Blic 22.03.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća belgijskom kralju Filipu povodom stradanja civila u jutrošnjim terorističkim napadima u Briselu. On je porodicama nastradalih izjavio saučešće, a povređenima poželeo brz oporavak… »

Evropski zvaničnici: Šok i užas zbog Brisela

B92 22.03.2016
Brisel -- Evropski zvaničnici izrazili su na Tviteru zabrinutost zbog napada u Parizu, izrazili solidarnost i ponudili pomoć. "Šokiran sam i zabrinut događajima u Briselu, učinićemo sve da pomognemo“, tvitovao je britanski premijer Dejvid Kameron… »

(Video) Tusk Besan, Mogerinijeva Zaplakala: Teroristi pali na najniži nivo u službi mržnje i nasilja

Kurir 22.03.2016
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izrazio je danas "užas" zbog "terorističkih napada" na aerodromu i u metro stanici u Briselu u kojima je ubijeno najmanje 28 ljudi. "Ovim napadima teroristi su pali na najniži nivo u službi mržnje i nasilja"… »

Maja Gojković uputila telegram saučešća povodom terorističkih napada u Briselu

Blic 22.03.2016
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković uputila je telegrame saučešća predsedniku Predstavničkog doma Federalnog parlamenta Belgije Zigfridu Braku i predsednici Senata Belgije Kristine Defrenj povodom jutrošnjih terorističkih napada u… »

Mogerini i Tusk šokirani napadima u Briselu

Slobodna Evropa 22.03.2016
Predsjednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je da je "užasnut" zbog "terorističkih napada" na aerodromu i u metro stanici u Briselu u kojima je ubijeno najmanje 28 ljudi. "Ovim napadima teroristi su pali na najniži nivo u službi mržnje i… »

Teroristički Napad U Briselu: Nikolić izrazio saučešće belgijskom kralju Filipu

Kurir 22.03.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća belgijskom kralju Filipu povodom stradanja civila u današnjem terorističkom napadu na Brisel i najoštrije osudio akt terorizma. Predsednik Nikolić je izjavio i saučešće… »

Vučićevo saučešće belgijskom premijeru

RTV 22.03.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Kraljevine Belgije Šarlu Mišelu povodom nastradalih u jutrošnjim ekpsplozijama u Briselu i naveo da je svet šokiran terorističkim napadima. "Duboko… »

Teroristički Napad U Briselu: Vučić uputio telegram saučešća premijeru Belgije

Kurir 22.03.2016
Predsednik Vlаde Srbije Aleksаndаr Vučić uputio je telegrаm sаučešćа predsedniku belgijske vlade Šаrlu Mišelu povodom jutrošnjih terorističkih napada u Briselu. "Duboko nаs je potreslа vest o nаstrаdаlimа i povredjenimа u eksploziji… »

Vučić uputio telegram saučešća belgijskom premijeru

Gde investirati 22.03.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Kraljevine Belgije Šarlu Mišelu povodom nastradalih u jutrošnjim ekpsplozijama u Briselu i naveo da je svet šokiran terorističkim napadima. “Duboko nas je… »

Vučić uputio telegram saučešća: Svet je šokiran

Mondo 22.03.2016
Predsednik Vlаde Srbije Aleksаndаr Vučić uputio je telegrаm sаučešćа predsedniku belgijske vlade Šаrlu Mišelu povodom jutrošnjih terorističkih napada u Briselu. Foto: AP Photo/ Virginia Mayo "Duboko nаs je potreslа vest o… »

Vesti dana »