Povezane vesti
Izraelski Ministar Odbrusio Belgijancima Umesto što jedete čokoladu, bolje unapredite bezbednost
Kurir 23.03.2016
Belgija mora da unapredi bezbednost zemlje umesto da se samo bavi jedenjem čokolade i uživanjem u životu, izjavio je izraelski ministar Izrael Kac. Ministar zdužen za obaveštajni sektor u Izraelu rekao je ovo neposredno posle terorističkih napada u… »
IZRAEL PORUČUJE BRISELU: Prestanite da jedete čokoladu i borite se protiv terorizma
Pravda 23.03.2016
"Ukoliko Belgijanci nastave da jedu čokoladu, uživaju u životu i predstavljaju se kao veliki liberali i demokrate, umesto da se bave terorizmom, neće moći da se bore protiv muslimanskih radikala", rekao je izraelski ministar za obaveštajne poslove… »
Izraelski ministar: Ako u Belgiji nastave da jedu čokoladu i uživaju u životu, neće moći da se izbore sa teroristima
Večernje novosti 23.03.2016
Pojedini izraelski zvaničnici kritikovali su Belgiju i Evropu zbog, kako su ocenili, nedostatkom bezbednosnih priprema. JERUSALIM - Pojedini izraelski zvaničnici kritikovali su Belgiju i Evropu zbog, kako su ocenili, nedostatkom bezbednosnih priprema… »
Izrael: Belgijanci, ne jedite čokoladu i ne glumite velike liberale!
Vesti online 23.03.2016
Izraelski ministar saobraćaja Izrael Kac rekao je u sredu da bi Belgijanci trebalo da prestanu da jedu čokoladu i uživaju u liberalizmu i da pažnju usmere na muslimane u njihovoj zajednici koji su umešani u terorizam. - Ukoliko u Belgiji nastave da… »
Vesti dana »

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana