Povezane vesti
VIDEO: Filip priznao da je onanisao dok mu je Marina pričala bajku
Vesti online 23.03.2016
Filip Đukić ne može dugo da izdrži bez seksa (što smo imali priliku i da vidimo). A kad nema partnerku, maneken se ne suzdržava da se zadovolji, ne birajući ni mesto ni vreme. Đukić je priznao da se zadovoljavao ispod pokrivača, dok mu je Marina… »
Filip bez blama: Dok mi je Marina noćas pričala bajku ja sam se samozadovoljavao (video)
Svet & Skandal 23.03.2016
Filip Đukić priznao je nešto što je iznenadilo, ali i zgrozilo, farmere. Naime, Marija je upitala pristutne koliko dugo nisu imali odnose, a Filip je prvi skočio. “Ljudi, jel vi onanišete? Pa ja ne mogu bez toga. Šta vam je smešno? To nije… »
(Video) Filip Šokirao Farmere: Dok mi je Marina pričala bajku, ispod pokrivača sam...
Kurir 23.03.2016
Filip Đukić, farmer koji je već tokom prve noći boravka na imanju imao seks, priznao je nešto što je iznenadilo farmere. Tmurno vreme nadvilo se nad Lisovićem, pa su se farmeri okupili u kući i ručaju. Najaktivniji je upravo maneken Filip… »
Vesti dana »
Danas uapljen meteo alarm zbog niskih temperatura: Evo kakvo nas vreme očekuje, i šta stiže za vikend
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Brzi kineski odgovor na Trampove carine – Peking uveo takse na pojedine američke proizvode
RTS pre 39 minutajoš 10 povezanih
Sudar autobusa u Zemunu: Vozilo smrskano, delovi su rasuti po putu, čeka se Hitna pomoć (foto)
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih