Повезане вести

Шокантна изјава Крис Еверт о Новаку и "доминацији" Америке

Шокантна изјава Крис Еверт о Новаку и "доминацији" Америке

Вести онлине 24.03.2016
Невероватно како се сви труде из петних жила да дискредитују Новака Ђоковића. Изјава нашег аса о наградним фондовима за мушкарце и жене изазвала је "земљотрес" у белом спорту. Најновији коментар легендарне Американке Крис Еверт… »
Ђоковић: Шокиран сам ефектом који је моја изјава имала у медијима, разговарао сам са Марејем

Ђоковић: Шокиран сам ефектом који је моја изјава имала у медијима, разговарао сам са Марејем

Вечерње новости 24.03.2016
Оно што је Рејмонд Мур рекао је било неприкладно и људи су моје речи изједначили са његовима. Никада нисам имао проблем са родном равноправношћу – наглашава Новак. Добили су британски новинари оно што су желели, Новак Ђоковић… »
Новак још једном о хистерији која се води против њега

Новак још једном о хистерији која се води против њега

Вести онлине 24.03.2016
Уместо светски медији да пишу о новој титули Новака Ђоковића и доминацији какву свет не памти, у првом плану била је изјава нашег аса о наградним фондовима, која је протумачена како коме одговара. После саопштења првог рекета… »
Новак шокиран реакцијом западних медија: Причао сам са Ендијем Марејем и рекао све што имам

Новак шокиран реакцијом западних медија: Причао сам са Ендијем Марејем и рекао све што имам

24 Сата 24.03.2016
Новак Ђоковић на удару је западних медија у последњих неколико дана, а први тенисер света каже да је био шокиран реакцијама на које је наишла његова изјава. “Желим да поновим да није било лоше намере. Оно што је Рејмонд Мур… »
Ђоковић: Отворено сам разговарао са Марејем

Ђоковић: Отворено сам разговарао са Марејем

Спортал блиц 24.03.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић нашао се у центру пажње због изјаве о односу мушког и женског тениса. Нису само западни медији осули паљбу, већ и колеге. Фото: Тањуг/АП И уместо да говори о тенису, он мора да се правда… »

Вести дана »