Povezane vesti
MUP privodi Duška Vujoševića po tužbama Zvezde?!
Vesti online 25.03.2016
Sud zatražio privođenje bivšeg trenera Partizana. Sevale su oštre izjave na sve strane. Uvek je tako kad su u klinču Duško Vujošević i Nebojša Čović. Privatne tužbe potom su povučene, ali je advokate bivšeg trenera Partizana iznenadila… »
Vujošević: Nisam ja prebijao novinara, pa sad da me privode!
Vesti online 25.03.2016
Bivši trener Partizana bez dlake na jeziku komentariše postupak pravosudnih organa. - Šta da vam kažem, očigledno da sudstvo služi za maltretiranje građana i mobing. Imao sam poverenja u pravosudne organe, a onda vam se desi nešto ovako. Nisam ja… »
Vujošević mora u policiju zbog Zvezde
Mondo 25.03.2016
Sud zatražio privođenje bivšeg trenera Partizana. Foto: MN Press Privatne tužbe između košarkaškog trenera Duška Vujoševića i predsednika Crvene zvezde Telekom, Nebojše Čovića, odavno su povučene, međutim, izgleda da "sekire" još nisu… »
Privođenje Duška Vujoševića?!
Sportske.net 25.03.2016
Zbog čega će policija sledećeg meseca zakucati na beogradsku adresu nekadašnjeg trenera Partizana? Kako piše "Kurir", sudija je dao nalog za privođenje Duška Vujoševića. Radi se o privatnoj tužbi dva kluba Crvene zvezde Železnik i Crvene zvezde… »
Policija Na Vratima: Privode Duška Vujoševića zbog Crvene zvezde?!
Hot sport 25.03.2016
Bivši trener Partizana, a sada francuskog Limoža pokušao je da objasni celu stvar... Iako je već mesecima van Srbije i srpske košarke, Duško Vujošević će imati ozbiljnih problema zbog ranije izrečenih izjava o dva kluba Crvene zvezde, sa Malog… »
MUP privodi Duška Vujoševića po tužbama Zvezde iz Železnika i Zvezde sa Malog Kalemegdana?!
Mozzart sport 25.03.2016
“Očigledno da sudstvo služi za maltretiranje građana“, komentariše bivši trener Partizana. Sevale su oštre izjave na sve strane. Uvek je tako kad su u klinču Duško Vujošević i Nebojša Čović. Privatne tužbe potom su povučene, ali je… »
Vesti dana »

Putin se večeras sastao sa Vitkofom - oči sveta su uprte u Moskvu, odlučuje se o sudbini 4 ključne pozicije
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

Psg: Neodgovorne diskusije naših članova nisu naši stavovi, izvinjavamo se građanima
Telegraf pre 7 satijoš 7 povezanih

Dan pred veliki protest u Beogradu: Obustavljen železnički saobraćaj u Srbiji
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane

Nemački poslanik za BBC: „Uticaj stranih sila bio bi ništa u odnosu na tragediju u Novom Sadu“
Danas pre 52 minutajoš 4 povezane