Povezane vesti
Partija protiv Poljaka recept za budućnost
Dnevnik 25.03.2016
Fudbalska reprezentacija Srbije, posle utakmice sa Poljskom, nastavila je sa radom u Poznanju pred današnji odlazak u Talin, gde je očekuje duel sa Estonijom (29. marta - 18). Reprezentativci su odradili. trening na stadionu Varte, izostali su samo… »
Kostić: ''Ćurčić ima ključ za uspeh ove reprezentacije!''
Sportske.net 25.03.2016
Reprezentativac Srbije Filip Kostić pohvalio je rad Radovana Ćurčića. Kod selektora Ćurčića je debitovao u mladoj reprezentaciji a onda bio jedan od najzaslužnijih za eliminaciju dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope, Španije u Kadizu. Sudbina je… »
Adem Ljajić: Ako ovako budemo igrali, idemo u Rusiju!
Hot sport 25.03.2016
Reprezentacija Srbije, posle meča sa Poljskom, nastavila je sa radom u Poznanju, pred sutrašnji odlazak u Talin gde je očekuje duel sa Estonijom (29. marta - 18,00). Orlovi su danas odradili trening na stadionu Varte, izostali su samo Nikola… »
Kostić: Meni selektor Ćurčić odgovara, ima ključ za uspeh
Sportal blic 25.03.2016
Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić izjavio je da mu izuzetno odgovara saradnja sa selektorom Radovanom Ćurčićem, uprkos bronjim komentarima da "nije dorastao funkciji" i da će uskoro biti smenjen. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Filip… »
Ljajić: Igra protiv Poljske je recept za put do Rusije
Večernje novosti 25.03.2016
Uveren sam da će golovi i rezultati doći ukoliko budemo igrali svaku utakmicu kao protiv Poljske – kaže Adem. Reprezentacija Srbije je nastavila sa treninzima u Poznanju pred sutrašnji odlazak u Talin i meč sa Estonijom (utorak – 18.00). Trening… »
Kostić veruje u Radovana: Ćurčić ima ključ uspeha
Mozzart sport 25.03.2016
"Ne znam šta ko priča okolo, ali meni selektor odgovara i sviđa mi se saradnja sa takvim stručnjakom", kaže krilni napadač Štutgarta. Reprezentativac Srbije Filip Kostić blista u Bundesligi, ali zato u A reprezentaciji Srbije, kao i saigrači… »
Filip Kostić: Ćurčić ima ključ za uspeh ove reprezentacije
Sportski žurnal 25.03.2016
Filip Kostić, igrač velikog srca, veoma zahvalan, neko ko bi morao da bude jedan od aduta u budućim mečevima najboljeg tima Srbije, podelio je svoja iskustva, pred meč sa Estonijom, sa novinarima u Poznanju. - Dobro smo ušli u utakmicu sa Poljskom… »
Vesti dana »
Završena Blokada Beograda na vodi: Sukobi demonstranata i protivnika protesta, intervenisala policija (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Preminuo učenik koji je pretučen ispred Hemijske škole u Leskovcu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo
RTS pre 1 satjoš 53 povezane
Hezbolah: Branićemo se ako Izrael pokrene napade; Erdogan: Turska spremna da pomogne za primirje u Gazi
RTS pre 29 minutajoš 60 povezanih
Istorijska dominacija Crvene zvezde u Ligi šampiona, 5:1! Štutgart razbijen na Marakani, pobeda za sva vremena!
Mondo pre 1 satjoš 54 povezane