Povezane vesti
Reprezentacija Srbije je pobedila!
Mondo 29.03.2016
Pogotkom Aleksandra Kolarova u 81. minutu iz slobodnog udarca Srbija je prekinula loš niz rezultata, i konačno ostvarila pobedu, ali i pored toga momci Radovana Ćurčića nisu naročito impresionirali u ovom meču. Reprezentacija Srbije je ostvarila… »
Pobedismo! I šta sad? (VIDEO)
Mozzart sport 29.03.2016
Da se radujemo zbog trijumfa u nevažnom meču, ili da nastavimo da tugujemo zbog onakve igre? Pobedi i Srbija! Na jedvite jade, ali pobedismo! Orlovi su i u Talinu bili u svom elementu tokom većeg dela susreta - sporo, bezidejno, tromo, bojažljivo -… »
"Orlovi" večeras protiv Estonije
Radio 021 29.03.2016
Fudbaleri Srbije večeras igraju prijateljsku utakmicu protiv Estonije u Talinu na stadionu "Le Kok". U prvoj prijateljskoj utakmici naši reprezentativci poraženi su u Poznanju od Poljske rezultatom 1:0, a jedini strelac na toj utakmici bio ja Jakub… »
Ćurčić: Za Srbiju više nema prijateljskih utakmica, Grujićev debi pod upitnikom
Sportal blic 28.03.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da bi njegovoj ekipi "zbog ambijenta" mnogo značila pobeda u prijateljskoj utakmici protiv Estonije u Talinu. Foto: Starsport / Promo Radovan Ćurčić i Branislav Ivanović "Dugo nam se… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti blokirali depo GSP-a, najavljena blokada raskrsnice u Novom Sadu
N1 Info pre 0 minutajoš 32 povezane

Zatvoren najveći aerodrom u Evropi! Zbog požara nestala struja, letovi se stopiraju na 24 sata, počeo haos na nebu (foto, video)
Blic pre 0 minutajoš 19 povezanih

Mimović zadovoljan nakon debija: „Ja sam imao preveliku želju!“
Hot sport pre 59 minutajoš 14 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad na Zaporožje, najmanje šestoro povređenih
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih