Povezane vesti
UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Irački specijalci ubili bombaša samoubicu, pa pravili selfi
Vesti online 31.03.2016
Neko od vojnika snimio je mobilnim telefonom kako njegovi saborci rešetaju bombaša samoubicu koji nije uspeo da aktivira eksploziv, a onda je jedan uslikao selfi s mrtvim telom u pozadini. Prvo je u džihadistu, koji je ležao na zemlji, pucao jedan… »
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+) JEZIVO: Irački specijalci prebili bombaša, upucali ga, pa snimili selfi!
Pravda 31.03.2016
Neko od vojnika snimio je mobilnim telefonom kako njegovi saborci rešetaju bombaša samoubicu koji nije uspeo da aktivira eksploziv, a onda je jedan uslikao selfi s mrtvim telom u pozadini. Prvo je u džihadistu, koji je ležao na zemlji, pucao jedan… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: "Vlast iskoristila poslednjeg keca u rukavu, mi imamo još tri špila"
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 22 satajoš 9 povezanih

Švajcarske novine NZZ: Vučić je sve bespomoćniji, ne zna kako da zaustavi proteste
Novi magazin pre 6 satijoš 12 povezanih

"Njega jednog sam imao, 21 godina, samo što je počeo da živi" Otac koji je ostao bez sina jedinca u diskoteci smrti u agoniji i suzama: Meni život više ne treba
Kurir pre 0 minutajoš 227 povezanih

Opozicija najavila krivične prijave zbog "zvučnog topa", nadležni odbacuju navode da je korišćen
NIN pre 55 minutajoš 68 povezanih