Повезане вести
ЈОШ ЈЕ ПОД УТИСКОМ: Човић хвали Партизановца!
Хот спорт 03.04.2016
Председник КК Црвена звезда Небојша Ћовић задовољан је историјским успехом свог клуба. – Направили смо важан, велики и добар резултат. Веома сам задовољан стварима које смо до сада урадили. Ово није само успех Црвене звезде… »
Човић: Честитам Богдану Богдановићу, види се да је неколико месеци провео у ФМП-у
Спортски журнал 03.04.2016
Већ на прво питање да прокоментарише историјски резултат Црвене звезде, први човек трофејног клуба, јасно је послао поруку да на Малом Калемегдану нема места за еуфорију. - Направили смо важан, велики и добар резултат. Веома сам… »
Човић: Померамо границе
Вечерње новости 02.04.2016
Мислим да тим нема више оптерећење, али сигурно ће се потрудити да историјску летвицу подигне још више, рекао је председник Звезде после пласмана у топ 8 Евролиге. НЕБОЈША ЧОВИЋ, председник Црвене звезде, дошао је јуче на… »
Мицић: Тек сада почињемо
Вечерње новости 02.04.2016
Мислим да смо заслужено међу осам најбљох тимова, јер смо у топ 16 нанизали седам победа, против великих тимова. Играмо без притиска, рекао је Марко Гудурић. БОСФОР се коначно посрећио Црвеној звезди! Није српски шампион ове… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 58 минутајош 2 повезане

Уживо почела "Задруга - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 33 минутајош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 2 сатајош 1 повезана