Povezane vesti
Mađarski ministar pozvao vojvođanske Mađare da glasaju za svm
Blic 05.04.2016
Peter Sijarto, ministar inostranih poslova u Mađarskoj, pozvao je danas u Subotici Mađare u Vojvodini da u što većem broju izađu na izbore u Srbiji i glasaju sa koaliciju SVM–DSVM–SMJ koju predvodi Saveza vojvođanskih Mađara (SVM). Sijarto se u Domu… »
Sijarto: Da sam Srbin, glasao bih za SNS!
Pravda 05.04.2016
PANČEVO - Da sam Mađar koji živi u Srbiji, glasao bih za Savez vojvođanskih Mađara, a da sam Srbin, onda za SNS, rekao je danas ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto na stranačkoj konvenciji Srpske napredne stranke u Pančevu, na srpskom… »
"Mađarska neće dozvoliti da neko blokira Srbiju na putu ka EU"
RTS 05.04.2016
Odnosi između Mađarske i Srbije su na istorijskom vrhuncu, a Mađarska pruža bezrezervnu podršku evropskim integracijama Srbije, rekao je u Subotici mađarski ministar inostranih poslova Peter Sijarto. "Mađarska neće dozvoliti da Srbiju na evropskom putu… »
Sijarto: Odnosi Mađarske i Srbije na istorijskom maksimumu
Subotica.com 05.04.2016
Mađarska će uvek podržavati sve napore koja Srbija ulaže u procesu evrointegracija i nećemo dozvoliti da neka institucija iz Brisela taj postupak blokira – poručio je danas u Subotici Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova u Vladi Mađarske, posle… »
Vesti dana »

Predstavnici vlasti podneli krivičnu prijavu protiv dvojice bivših funkcionera Infastrukture železnice Srbije
Radio 021 pre 17 minutajoš 10 povezanih

Ako ste se zaputili na ovaj granični prelaz, sačekaće vas pakao! Pogledajte slike, čeka se minimum četiri sata: Putevi Srbije uputili upozorenje vozačima (foto)
Blic pre 2 minutajoš 11 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
Nova pre 52 minutajoš 2 povezane

Nikezić (SSP) poručio Malom: EXPO je sinonim za korupciju, odmah zaustaviti rad na njemu
Danas pre 1 satjoš 4 povezane