Povezane vesti
Ruska Kim Kardašijan tvrdi da nije imala nijednu plastičnu operaciju - šta vi mislite?
24 Sata 08.04.2016
Anastasiju Kvitko (21) svi porede sa Kim Kardašijan, a njoj to uopšte ne imponuje. "Nije mi jasno zašto me porede sa Kim Kardašijan. Šta to znači, da svaka žena koja ima veću lepu zadnjicu je kao Kim?", rekla je jednom prilikom Kvitko. A photo… »
Da se podsetimo...(foto)
Mondo 08.04.2016
Sećate li se ruske Kim Kardašijan? Anastasija Kvitko (21) je model iz Rusije koja na Instagramu ima preko 2.6 miliona pratioca! Modne agencije su je savetovale da "sredi liniju" i smrša kako bi uopšte mogla da se bavi modelingom, ali ja ona odbila… »
Savršena sam! (foto)
Mondo 08.04.2016
Manekenka Anastasija Kvitko, koju nazivaju ruskom Kim Kardašijan, kaže da se neće podvrgnuti plastičnim operacijama jer je - savršena. Foto: Instagram/anastasiya_kvitko Anastasija (21) ima obim grudi 95 centimetara, obim struka od 63 centimetra, a… »
Odbija da prizna da se operisala: Kim tvrdi da je za njenu transformaciju zaslužan ovaj tretman
Press 08.04.2016
Svakodnevno je optužuju da je imala veliki broj plastičnih operacija, i sa razlogom. Kada uporedite današnje slike Kim Kardašijan sa onima od pre nekoliko godina, videćete da starleta izgleda potpuno drugačije. Ipak, Kim i dalje tvrdi da je sve na… »
Nova Kim na pomolu: Ova devojka preti da preuzme slavu Kardašijanove (FOTO)
Story 08.04.2016
Devojka koja je do skoro bila poznata kao ruska Kim Kardašijan ima sve veći broj obožavalaca i predstavlja ozbiljnu pretnju ovoj rijaliti zvezdi. Anastasija Kvitko, Ruskinja koja trenutno živi u Majamiju ima čak 2, 6 miliona pratioca na svom… »
Kim Kardašijan progovorila o bizarnom zahvatu: Kajem se što sam se podvrgla ovom tretmanu (FOTO)
Story 08.04.2016
Starleta je otvoreno progovorila o ovom estetskom zahvatu. Kim Kardašijan svakodnevno optužuju da je imala veliki broj plastičnih operacija, i sa razlogom. Kim Kardašijan i Kanje Vest: Pogledajte kako izgleda nova kuća slavnog para (FOTO) Kada… »
Vesti dana »
BLOG Završena blokada dva mosta u Novom Sadu, građani se kreću se ka Mostu slobode
N1 Info pre 20 minutajoš 49 povezanih
Slike iz dronova blokiranih novosadskih mostova: Procenite koliko ljudi ima na protestu (foto)
Kurir pre 21 minutajoš 75 povezanih
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatora na osnovu sporazuma o primirju
Novi magazin pre 3 satajoš 21 povezana
Blamaža Srbije, dozvolila epski preokret: Hamad pao od 149. na svetu, provokacije ga potpuno slomile
Nova pre 55 minutajoš 16 povezanih