Повезане вести

Јацењук поднео оставку (видео)

Јацењук поднео оставку (видео)

Вечерње новости 10.04.2016
Премијер Украјине Арсениј Јацењук поднео је остваку, о чему је саопштио током свог телевизијског обраћања. Премијер Украјине Арсениј Јацењук поднео је остваку, о чему је саопштио током свог телевизијског обраћања. „Донео сам… »
Порошенко жели Гројсмана за новог премијера

Порошенко жели Гројсмана за новог премијера

РТС 10.04.2016
Украјински председник Петро Порошенко истиче да је спреман да ради са сваким новим премијером, али да се нада да ће то бити председавајући парламента Владимир Гројсман. "У уторак ћемо имати коалицију и одлуку о премијеру… »
Јацењук поднео оставку

Јацењук поднео оставку

Радио 021 10.04.2016
Украјински премијер Арсениј Јацењук понудио је данас своју оставку коју ће званично поднети парламенту у уторак. "Донео сам одлуку да поднесем оставку на место премијера Украјине. У уторак 12. априла поднећу оставку парламенту"… »
(Видео) украјински премијер: Поднео оставку у телевизијском преносу

(Видео) украјински премијер: Поднео оставку у телевизијском преносу

Курир 10.04.2016
Арсениј Јацењук обавестио је јавност о оставци током свог телевизијског обрац́ања. „Донео сам одлуку да поднесем оставку на место премијера Украјине. Решење ц́е бити предато парламенту Украјине у уторак 12. априла", изјавио је… »
Украјина: Премијер Јацењук најавио оставку

Украјина: Премијер Јацењук најавио оставку

Где инвестирати 10.04.2016
Украјински премијер Арсениј Јацењук најавио је у редовном телевизијском обраћању јавности своју оставку, коју ће званично поднети парламенту у уторак. “Донео сам одлуку да поднесем оставку на место премијера Украјине. У уторак… »
Премијер Украјине поднео оставку

Премијер Украјине поднео оставку

Данас 10.04.2016
Премијер Украјине Арсениј Јацењук поднео је оставку, што је саопштио јавности током телевизијског обраћања. Јацењук је рекао да је дестабилизација Украјине неизбежна уколико одмах не буде изабрана нова влада."Тренутно је то… »
ВИДЕО: Јацењук оборио украјинску владу

ВИДЕО: Јацењук оборио украјинску владу

Вести онлине 10.04.2016
Премијер Украјине Арсениј Јацењук поднео је оставку на ту функцију, о чему је јавност обавестио током телевизијског обрац́ања. - Донео сам одлуку да поднесем оставку на место премијера Украјине. Решење ц́е бити предато… »
Предао се: Јацењук поднео оставку! (видео)

Предао се: Јацењук поднео оставку! (видео)

Правда 10.04.2016
КИЈЕВ - Премијер Украјине Арсениј Јацењук поднео је оставку, што је саопштио јавности током телевизијског обраћања. „Донео сам одлуку да поднесем оставку на место премијера Украјине. Решење ће бити предато Парламенту Украјине… »

Вести дана »