Povezane vesti
Jacenjuk podneo ostavku (video)
Večernje novosti 10.04.2016
Premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk podneo je ostvaku, o čemu je saopštio tokom svog televizijskog obraćanja. Premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk podneo je ostvaku, o čemu je saopštio tokom svog televizijskog obraćanja. „Doneo sam odluku da podnesem… »
Porošenko želi Grojsmana za novog premijera
RTS 10.04.2016
Ukrajinski predsednik Petro Porošenko ističe da je spreman da radi sa svakim novim premijerom, ali da se nada da će to biti predsedavajući parlamenta Vladimir Grojsman. "U utorak ćemo imati koaliciju i odluku o premijeru. Očekujem da će to biti… »
Jacenjuk podneo ostavku
Radio 021 10.04.2016
Ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk ponudio je danas svoju ostavku koju će zvanično podneti parlamentu u utorak. "Doneo sam odluku da podnesem ostavku na mesto premijera Ukrajine. U utorak 12. aprila podneću ostavku parlamentu", rekao je Jacenjuk… »
(Video) ukrajinski premijer: Podneo ostavku u televizijskom prenosu
Kurir 10.04.2016
Arsenij Jacenjuk obavestio je javnost o ostavci tokom svog televizijskog obraćanja. „Doneo sam odluku da podnesem ostavku na mesto premijera Ukrajine. Rešenje će biti predato parlamentu Ukrajine u utorak 12. aprila", izjavio je Jacenjuk… »
Ukrajina: Premijer Jacenjuk najavio ostavku
Gde investirati 10.04.2016
Ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk najavio je u redovnom televizijskom obraćanju javnosti svoju ostavku, koju će zvanično podneti parlamentu u utorak. “Doneo sam odluku da podnesem ostavku na mesto premijera Ukrajine. U utorak 12. aprila podneću… »
Premijer Ukrajine podneo ostavku
Danas 10.04.2016
Premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk podneo je ostavku, što je saopštio javnosti tokom televizijskog obraćanja. Jacenjuk je rekao da je destabilizacija Ukrajine neizbežna ukoliko odmah ne bude izabrana nova vlada."Trenutno je to jedini način da se… »
VIDEO: Jacenjuk oborio ukrajinsku vladu
Vesti online 10.04.2016
Premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk podneo je ostavku na tu funkciju, o čemu je javnost obavestio tokom televizijskog obraćanja. - Doneo sam odluku da podnesem ostavku na mesto premijera Ukrajine. Rešenje će biti predato parlamentu Ukrajine u utorak… »
Predao se: Jacenjuk podneo ostavku! (video)
Pravda 10.04.2016
KIJEV - Premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk podneo je ostavku, što je saopštio javnosti tokom televizijskog obraćanja. „Doneo sam odluku da podnesem ostavku na mesto premijera Ukrajine. Rešenje će biti predato Parlamentu Ukrajine u utorak 12… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 4 satijoš 1 povezana