Povezane vesti

Vihor Rojko o navodima da je zoran osumnjičen: Odmah sam to rekao, čim sam čuo

Vihor Rojko o navodima da je zoran osumnjičen: Odmah sam to rekao, čim sam čuo

Kurir 12.04.2016
BEOGRAD - Nebojša Rojko, zvani Vihor (31), kojeg je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, prošao je poligraf i pušten je kući. - Na poligrafu sam bio oko pola sata. U policiji sam dobro prošao i sve je… »
Vihor na slobodi, prošao poligraf: "Bežao sam da me ne optuže za zločin koji nisam počinio"

Vihor na slobodi, prošao poligraf: "Bežao sam da me ne optuže za zločin koji nisam počinio"

Blic 12.04.2016
Nebojša Rojko Vihor, koga je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice "Granda" Jelene Krsmanović, prošao je poligraf i pušten je kući. Ispred kuće Nebojše Rojka u naselju Crvenka, zatekli smo njegovog oca koji nije želeo da daje bilo… »
Vihor na saslušanju, policija razgovarala sa detetom ubijene

Vihor na saslušanju, policija razgovarala sa detetom ubijene

Politika 12.04.2016
Nebojša Rojko deportovan iz BiH u Srbiju. – Deca petogodišnjeg uzrasta mogu da uoče bitan detalj. Policija je sinoć počela saslušanje Nebojše Rojka iz Borče u vezi sa njegovim eventualnim saznanjima o ubistvu pevačice Jelene Marjanović… »
Vihor Rojko pušten, prošao poligraf: Neću da ležim za zločin koji nisam počinio

Vihor Rojko pušten, prošao poligraf: Neću da ležim za zločin koji nisam počinio

Kurir 12.04.2016
BEOGRAD - Nebojša Rojko zvani Vihor, koji je juče po podne oko 17 časova predat srpskoj policiji, prošao je poligrafsko ispitivanje, pušten je na slobodu i sada se nalazi kod kuće, saznaje Kurir. - Nebojša je kod kuće, spava, umoran je... Prošao… »
Rojko na slobodi: Prošao poligraf i otkrio zašto je bežao posle ubistva pevačice

Rojko na slobodi: Prošao poligraf i otkrio zašto je bežao posle ubistva pevačice

24 Sata 12.04.2016
Nebojša Rojko Vihor, koga je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice "Granda" Jelene Krsmanović, prošao je poligraf i pušten je kući. - U policiji su me tretirali dobro. Zadržali su me pola sata, po uobičajenoj proceduri. Nije bilo… »
Emotivan susret posle hapšenja i poligrafa: Devojka Sara zagrlila vihora rojka! (video)

Emotivan susret posle hapšenja i poligrafa: Devojka Sara zagrlila vihora rojka! (video)

Telegraf 12.04.2016
Nebojšina devojka Sara je čekala Vihora, koji se jutros vratio sa poligrafa. Ekipa Telegrafa nalazi se na terenu u Borči gde nastavlja sa prikupljanjem novih informacija u vezi sa slučajem ubistva pevačice Jelene Marjanović. Otišli smo u kuću… »
Istraga ubistva pevačice: Vihor prošao poligraf

Istraga ubistva pevačice: Vihor prošao poligraf

Mondo 12.04.2016
N.R. zvani Vihor, kojeg je beogradska policija ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marijanović prošao je poligrafsko ispitivanje i pušten je na slobodu. Foto: MUP Srbije "Moj sin je kod kuće, spava, umoran je... Prošao je poligraf i ja se… »
Nebojša Rojko zvani Vihor prošao poligraf

Nebojša Rojko zvani Vihor prošao poligraf

Press 12.04.2016
Rojko, koji je u petak uhapšen u Brčkom, juče je oko 17 časova predat srpskoj policiji. Foto:Blic.rs Rojko je juče bio na ispitivanju u policiji u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović. Prema sazanjima pink.rs, očekuje se da Rojko bude… »
Nakon što je Vihor prošao poligraf, glavni osumnjičeni za ubistvo je muž ubijene pevačice?!

Nakon što je Vihor prošao poligraf, glavni osumnjičeni za ubistvo je muž ubijene pevačice?!

Pravda 12.04.2016
Nebojša Rojko, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Jelene Marjanović, prošao je poligraf i nije umešan u ubistvo pevačice. Rojko je juče bio na ispitivanju u policiji u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović. Posle… »
Rojko prošao poligraf: Istraga o ubistvu pevačice Jelene Marjanović se nastavlja

Rojko prošao poligraf: Istraga o ubistvu pevačice Jelene Marjanović se nastavlja

Telegraf 12.04.2016
Po preuzimanju od MUP BiH juče je priveden u policijsku stanicu u Bulevaru despota Stefana, gde je prošao poligrafsko ispitivanje. Nebojša Rojko zvani Vihor, koji je juče po podne oko 17 časova predat srpskoj policiji, prošao je poligrafsko… »
Istraga ubistva pevačice: Nebojša Rojko saslušan u policiji

Istraga ubistva pevačice: Nebojša Rojko saslušan u policiji

Blic 12.04.2016
Nebojša Rojko, zvani Vihor, koji se dovodi u vezu sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović, a koji je danas popodne predat srpskoj policiji, saslušan je u policijskoj stanici u Beogradu. Rojko je danas u 17 sati predat policajcima na prelazu Mali… »

Vesti dana »