Povezane vesti
Vihor Rojko o navodima da je zoran osumnjičen: Odmah sam to rekao, čim sam čuo
Kurir 12.04.2016
BEOGRAD - Nebojša Rojko, zvani Vihor (31), kojeg je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, prošao je poligraf i pušten je kući. - Na poligrafu sam bio oko pola sata. U policiji sam dobro prošao i sve je… »
Vihor na slobodi, prošao poligraf: "Bežao sam da me ne optuže za zločin koji nisam počinio"
Blic 12.04.2016
Nebojša Rojko Vihor, koga je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice "Granda" Jelene Krsmanović, prošao je poligraf i pušten je kući. Ispred kuće Nebojše Rojka u naselju Crvenka, zatekli smo njegovog oca koji nije želeo da daje bilo… »
Vihor na saslušanju, policija razgovarala sa detetom ubijene
Politika 12.04.2016
Nebojša Rojko deportovan iz BiH u Srbiju. – Deca petogodišnjeg uzrasta mogu da uoče bitan detalj. Policija je sinoć počela saslušanje Nebojše Rojka iz Borče u vezi sa njegovim eventualnim saznanjima o ubistvu pevačice Jelene Marjanović… »
Vihor Rojko pušten, prošao poligraf: Neću da ležim za zločin koji nisam počinio
Kurir 12.04.2016
BEOGRAD - Nebojša Rojko zvani Vihor, koji je juče po podne oko 17 časova predat srpskoj policiji, prošao je poligrafsko ispitivanje, pušten je na slobodu i sada se nalazi kod kuće, saznaje Kurir. - Nebojša je kod kuće, spava, umoran je... Prošao… »
Rojko na slobodi: Prošao poligraf i otkrio zašto je bežao posle ubistva pevačice
24 Sata 12.04.2016
Nebojša Rojko Vihor, koga je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice "Granda" Jelene Krsmanović, prošao je poligraf i pušten je kući. - U policiji su me tretirali dobro. Zadržali su me pola sata, po uobičajenoj proceduri. Nije bilo… »
Emotivan susret posle hapšenja i poligrafa: Devojka Sara zagrlila vihora rojka! (video)
Telegraf 12.04.2016
Nebojšina devojka Sara je čekala Vihora, koji se jutros vratio sa poligrafa. Ekipa Telegrafa nalazi se na terenu u Borči gde nastavlja sa prikupljanjem novih informacija u vezi sa slučajem ubistva pevačice Jelene Marjanović. Otišli smo u kuću… »
Istraga ubistva pevačice: Vihor prošao poligraf
Mondo 12.04.2016
N.R. zvani Vihor, kojeg je beogradska policija ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marijanović prošao je poligrafsko ispitivanje i pušten je na slobodu. Foto: MUP Srbije "Moj sin je kod kuće, spava, umoran je... Prošao je poligraf i ja se… »
Nebojša Rojko zvani Vihor prošao poligraf
Press 12.04.2016
Rojko, koji je u petak uhapšen u Brčkom, juče je oko 17 časova predat srpskoj policiji. Foto:Blic.rs Rojko je juče bio na ispitivanju u policiji u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović. Prema sazanjima pink.rs, očekuje se da Rojko bude… »
Nakon što je Vihor prošao poligraf, glavni osumnjičeni za ubistvo je muž ubijene pevačice?!
Pravda 12.04.2016
Nebojša Rojko, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Jelene Marjanović, prošao je poligraf i nije umešan u ubistvo pevačice. Rojko je juče bio na ispitivanju u policiji u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović. Posle… »
Rojko prošao poligraf: Istraga o ubistvu pevačice Jelene Marjanović se nastavlja
Telegraf 12.04.2016
Po preuzimanju od MUP BiH juče je priveden u policijsku stanicu u Bulevaru despota Stefana, gde je prošao poligrafsko ispitivanje. Nebojša Rojko zvani Vihor, koji je juče po podne oko 17 časova predat srpskoj policiji, prošao je poligrafsko… »
Istraga ubistva pevačice: Nebojša Rojko saslušan u policiji
Blic 12.04.2016
Nebojša Rojko, zvani Vihor, koji se dovodi u vezu sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović, a koji je danas popodne predat srpskoj policiji, saslušan je u policijskoj stanici u Beogradu. Rojko je danas u 17 sati predat policajcima na prelazu Mali… »
Vesti dana »
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane