Povezane vesti
ATP Monte karlo: Fijasko Srba!
Hot sport 13.04.2016
Posle Novaka Đokovića danas je sa turnira eliminisan i Nenad Zimonjić u dublu. Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Eduard Rože-Vaselan završili su učešće na mastersu u Monte Karlu, pošto su u drugom kolu poraženi od Britanaca Endija Mareja i Dominika… »
Đoković nakon poraza: Nema nepobjedivih
Al Jazeera 13.04.2016
Đoković je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom izgubio od Čeha Jirija Veselog 6:4, 2:6, 6:4. Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković eliminiran je na startu Mastersa u Monte Carlu, nakon što je u drugom kolu izgubio od Čeha Jirija Veselog 6:4, 2:6, 6:4… »
Novak: Igrao sam očajno, iza mene su četiri teška meseca
Vesti online 13.04.2016
Novak Đoković je u sredu zaustavljen u drugom kolu turnira u Monte Karlu. Češki teniser Jirži Veseli je uradio nešto gotovo nezamislivo, zaustavio je Srbina već na startu takmičenja. Još uvek aktualni šampion Monte Karla je nakon meča bio iskren i… »
Foto: Reakcije na društvenim mrežama nakon poraza Srbina
Vesti online 13.04.2016
Novak Đoković je prvi put posle gotovo tri godine i turnira u Madridu, završio učešće na startu takmičenja. Ovoga puta, od Srbina je bolji bio 55. igrač planete Jirži Veseli, a teniski stručnjaci, navijači i inostrani mediji ovaj ishod vide na sledeći… »
Đoković: "Igrao sam veoma, veoma loše..."
Sportske.net 13.04.2016
Novak je poražen u drugom kolu mastersa u Monte Karlu, evo šta je imao da kaže nakon ovog poraza. Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da je njegova eliminacija sa masters turnira u Monte Karlu pokazatelj da niko nije nepobediv i dodao da… »
Monte Karlo: Kraj i za Zimonjića
Vesti online 13.04.2016
Nenad Zimonjić i Eduar Rože-Vaslan eliminisani su već u prvom meču Mastersa u Monte Karlu od britanskog para Endija Mareja i Dominika Inglota. Sedmi nosioci su krenuli odlično, poveli su sa 1:0 u setovima, ali su u nastavku stali. Britanski par je na… »
Viktor poražen i u dublu
Press 13.04.2016
Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na Mastersu u Monte Karlu. foto: blic.rs On je u prvom kolu dubla zajedno sa Nemcom Filipom Kolšrajberom izgubio od Španaca Rafaela Nadala i Fernanda Verdaska 6:4, 6:2. Troicki je prethodno eliminisan u… »
Novače, i mi bismo neki pehar...
Večernje novosti 13.04.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas protiv Jirija Veselog startuje na Mastersu u Monte Karlu. A Tomaš Berdih i Žo Vilfred Conga iznose komplimente na račun Srbina. VEĆ je postala tradicija da uz svaki nedeljni doručak, ručak ili večeru (u… »
Vesti dana »
Radno vreme Zavoda za transfuziju krvi tokom predstojećeg praznika
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 32 povezane
Vesko Barović doveden na saslušanje! Evo šta mu se sve stavlja na teret! (video)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Trener Oklahome Dejnjo: Presrećan sam zbog Topića, pred njim je dug put
RTS pre 4 satijoš 36 povezanih
Student koji je poginuo u Sarajevu je sin pevača: Takmičio se u "Nikad nije kasno"
Blic pre 16 minutajoš 25 povezanih