Povezane vesti

Težak udes u ulici Kneza Miloša: Vozač kolima prešao u drugu traku, motociklista poginuo

Blic 14.04.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila nešto posle dva sata nakon ponoći u centru Beograda poginula je jedna osoba, javlja RTS. Do udesa je došlo na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode Milenka, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, vozač… »

Teška nesreća: Muškarac poginuo u centru Beograda

Mondo 14.04.2016
U udesu koji se nešto posle dva časa nakon ponoći dogodio u Ulici kneza Miloša u Beogradu, stradao je motociklista, prenela je jutros Radio-televizija Srbije. Foto: MONDO, Goran Sivački Prema rečima portparola gradske službe Hitne pomoći Nade… »

U Beogradu stradao motociklista

Novi magazin 14.04.2016
U udesu koji se nešto posle dva časa nakon ponoći dogodio u Ulici Kneza Miloša u Beogradu, stradao je motociklista, prenela je jutros Radio-televizija Srbije. Prema rečima portparola gradske službe Hitne pomoći Nade Macure, muškarac je nakon udesa… »

Težak udes u centru Beograda: Direktan sudar automobila i motora, poginuo motociklista

Kurir 14.04.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u centru Beograda poginula je jedna osoba. Do udesa je došlo nešto posle 2 časa nakon ponoći na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode Milenka, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, vozač motora… »

BG: Pet saobraćajnih nezgoda, stradao motociklista

B92 14.04.2016
Beograd -- U udesu koji se nešto posle dva časa nakon ponoći dogodio u Ulici Kneza Miloša u Beogradu, stradao je motociklista, preneo je RTS. Prema rečima portparola gradske službe Hitne pomoći Nade Macure, muškarac je nakon udesa u besvesnom… »

Udes u centru Beograda, poginuo motociklista

RTS 14.04.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Beogradu, na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode Milenka, poginula je jedna osoba. Pretpostavlja se da je muškarac koji je upravljao motorom "suzuki" prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario putničko… »

Vesti dana »