Povezane vesti

Kiša izazvala zastoj u saobraćaju i kvarove na kolima

Blic 14.04.2016
Kiša sa grmljavinom na području Vojvodine, zapadne, jugozapadne, centralne i istočne Srbije donosi opasnost od nepredviđenih zastoja u saobraćaju, sa čestim i iznenadnim kvarovima na vozilima, upozorava Auto-moto savez Srbije. Kiša je često uzrok… »

AMSS: Zbog kiše neophodna oprezna vožnja

Večernje novosti 14.04.2016
Auto moto savez Srbije upozorio je večeras vozače da zbog kiše koja stvara razne probleme na putevima, uključujući i odrone, budu posebno oprezni u vožnji. Auto moto savez Srbije upozorio je večeras vozače da zbog kiše koja stvara razne probleme… »

AMSS: Zbog kiše zastoji i kvarovi na vozilima

B92 14.04.2016
Beograd -- Kiša sa grmljavinom na području Vojvodine, zapadne, jugozapadne, centralne i istočne Srbije donosi opasnost od zastoja u saobraćaju, navodi AMSS. Osim toga, zbog kiše dolazi i do čestih i iznenadnih kvarova na vozilima, upozorava… »

AMSS: Lokalni pljuskovi i kiša otežavaju saobraćaj

Blic 14.04.2016
Mestimično slaba kiša i lokalni pljuskovi koje meteorolozi prognoziraju za danas otežavaće vožnju na putevima u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Po kiši je vidljivost smanjena, duži je zaustavni put vozila, a veća količina vode koja… »

Oprezno za volanom: Saobraćaj otežan zbog kiše

Kurir 14.04.2016
Mestimično slaba kiša i lokalni pljuskovi koje meteorolozi prognoziraju za danas otežavaće vožnju na putevima u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima vozila se… »

Najavljena kiša će otežati saobraćaj

RTS 14.04.2016
Mestimično slaba kiša i lokalni pljuskovi koje metereolozi prognoziraju za danas sigurno će otežavati vožnju, saopštio je AMSS. Po kiši je vidljivost smanjena, duži je zaustavni put vozila, a veća količina vode koja se zadržava na putu… »

AMSS: Saobraćaj otežan zbog kiše

B92 14.04.2016
Beograd -- Mestimično slaba kiša i lokalni pljuskovi koje meteorolozi prognoziraju za danas otežavaće vožnju na putevima u Srbiji, saopštio je AMSS. Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 30… »

Vesti dana »

Predsednik FS Bugarske podneo ostavku zbog rasizma

Politika pre 3 satajoš 28 povezanih

Taksisti prekidaju protest

RTS pre 3 satajoš 21 povezana

Folksvagen obustavlja izgradnju fabrike u Turskoj

Politika pre 3 satajoš 19 povezanih