Povezane vesti
Braća umrla na isti dan, sahranili ih jednog pored drugog!
Telegraf 15.04.2016
- Meni su 6. aprila javili da mi je otac u bolnici u Gradačcu, malo kasnije došao je moj suprug i izjavio mi je saučešće. Pozvali smo osobu iz pogrebne službe, organizovali sahranu i kad smo to završili, javili su nam da je umro i stric Sejfudin -… »
Predvideli svoju smrt: Braća umrla u razmaku od dva sata
Večernje novosti 15.04.2016
Dvojica braće iz Gradačca u Bosni i Hercegovini, Mustafa (78) i Sejfudin Avdić (84) umrla su isti dan, 6. aprila, u razmaku od dva. Dvojica braće iz Gradačca u Bosni i Hercegovini, Mustafa (78) i Sejfudin Avdić (84) umrla su isti dan, 6. aprila, u… »
Braća iz Bosne umrla u istom danu
Mondo 15.04.2016
Dvojica braće iz Gradačca u Bosni i Hercegovini, Mustafa (78) i Sejfudin Avdić (84) umrla su isti dan, 6. aprila, u razmaku od dva sata. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija Kako prenosi "Dnevni avaz" napravljena im je zajedničku umrlica… »
Vesti dana »

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 73 povezane

Vučić na gradilištu EXPO 2027: "Želim Srbiju koja se gradi, koja napreduje, koja pobeđuje" (video)
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih

Tužilaštvo izdalo nalog policiji: Traži se hitna identifikacija lica koje je objavilo fotografiju puške i municije
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih