Повезане вести

Алекс Крунић се борила као ЛАВИЦА! Није вредело...

Алекс Крунић се борила као ЛАВИЦА! Није вредело...

Спортске.нет 17.04.2016
Драматичан меч гледали смо данас у хали ''Александар Николић'', али Александра Крунић није на крају успела да изненади и другу белгијску репрезентативку. После јучерашњег великог тријумфа над Кристен Флипкенс, Александра Крунић… »
Србија у евро-афричкој зони

Србија у евро-афричкој зони

Дневник 17.04.2016
Фед куп репрезентација Србије испала је у евро-афричку зону у том такмичењу, поразом од селекције Белгије у плеј-офу за останак у Светској групи Б са 3:1. Одлучујући поен гошћама донела је Кирстен Флипкенс, која је на искуство… »
Србија испала из Светске Б групе ФЕД купа

Вести онлине 17.04.2016
Женска тениска репрезентација Белгије изборила је данас опстанак у Светској Б групи ФЕД купа, пошто је у бараж мечу у Београду савладала Србију са 3:1. Србија ће наредне сезоне играти у Евро-афричкој зони ФЕД купа. У дворани… »

Политика 17.04.2016
Младе наде српског тениса нису успеле да се изборе са старијим и искуснијим играчица Белгије, јер Александра Крунић и Ивана Јоровић после велеке борбе нису донеле поене Србији. Викмајер била је боља од Крунићеве, а Флипкенс је… »
Ивана Јоровић: Белгијанка је тренутно боља тенисерка од мене!

Ивана Јоровић: Белгијанка је тренутно боља тенисерка од мене!

Хот спорт 17.04.2016
Српска тенисерка Ивана Јоровић рекла је данас да јој је криво што репрезентацију није довела до петог одлучујућег меча против Белгије у баражу плеј-офа за опстанак у Светског групи два Фед купа. – Криво ми је што нисам победила… »
Белгија победила Србију за Светску групу два Фед купа

Белгија победила Србију за Светску групу два Фед купа

Радио 021 17.04.2016
Тениска репрезентација Белгија пласирала се данас у Светску групу два Фед купа, пошто је баражу плеј-офа у Београду победила Србију с 3:1. Трећи поен Белгији донела је Кирстен Флипкенс, која је у два сета, 7:6 (8), 6:4, победила… »
Ивана: Да сам добила тај-брејк било би другачије; Кирстен: Александра нам је отежала све

Ивана: Да сам добила тај-брејк било би другачије; Кирстен: Александра нам је отежала све

Вечерње новости 17.04.2016
Можемо да вратимо Србију тамо где јој је место - самоуверена је Јоровићева. Мислили смо да ће бити добро што Ана и Јелена нису ту – каже Кирстен. Дала је Ивана Јоровић све од себе, али је на крају морала да изаће на мрежу и да… »
Флипкенс победила Јоровић, Белгија у Светској групи два Фед купа

Флипкенс победила Јоровић, Белгија у Светској групи два Фед купа

Бета 17.04.2016
Тениска репрезентација Белгија пласирала се данас у Светску групу два Фед купа, пошто је баражу плеј-офа у Београду победила Србију с 3:1. Трећи поен Белгији донела је Кирстен Флипкенс, која је у два сета, 7:6 (8), 6:4, победила… »
Фед КУП: Иванина леђа нису издржана, Србија поражена од Белгије

Фед КУП: Иванина леђа нису издржана, Србија поражена од Белгије

Хот спорт 17.04.2016
Фед куп репрезентација Србије поражена је од колегиница из Белгије, а трећи поен гошћама донела је Кристен Флипкенс победом над Иваном Јоровић са 2:0. Иако је јуче због повреде пропустила меч против Јанине Викмајер, па је уместо… »
Фед куп: Храбра Ивана није успела, Србије иде у Евро-афричку зону

Фед куп: Храбра Ивана није успела, Србије иде у Евро-афричку зону

Јоровићева показала пун потенцијал, али је недостатак искуства коштао победе над Флипкенсовом – 7:6 (10:8), 6:4. Србија ће поново играти у Евро-афричкој зони. После Александре Крунић и Ивана Јоровић је изгубила свој сингл меч, па… »
Јоровићева није успела против Флипкенсове, Белгија савладала Србију 3:1

Јоровићева није успела против Флипкенсове, Белгија савладала Србију 3:1

Спортски журнал 17.04.2016
Другог дана бараж меча за опстанак у Светској Б групи ФЕД купа Белгија је дошла до победе против Србије. Прво је Јанина Викмајер савладала Александру Крунић после преокрета 2:1 (1:6, 7:5, 8:6), да би посао у корист Белгије (3:1)… »
Јоровићева изгубила: Србија се враћа у Евро-афричку зону Фед купа!

Јоровићева изгубила: Србија се враћа у Евро-афричку зону Фед купа!

Спортал блиц 17.04.2016
Ивана Јоровић изгубила је од Кирстен Флипкенс са 7:6, 6:4. Србија ће у 2017. играти у Евро-афричкој зони, јер је после четири меча поражена од Белгија са 1:3 у баражу за останак у Другој светској групи. Фото: Д. Војиновић /… »
Дале су све, али Србија испала из Светске групе ИИ

Дале су све, али Србија испала из Светске групе ИИ

Мондо 17.04.2016
Наша ослабљена Фед куп репрезентација борила се у празном "Пиониру" са јачим ривалкама и на крају остала поражена, али треба им честитати на срчаној борби. Четири победе у низу биле су потребне Фед куп репрезентацији Србије… »
ФЕД Куп: Белгија боља од Србије, главу горе девојке!

ФЕД Куп: Белгија боља од Србије, главу горе девојке!

Н1 Инфо 17.04.2016
Белгија је после велике борбе и четири сјајна меча славила против Србије без Ане Ивановић и Јелене Јанковић. Александра Крунић, Ивана Јоровић и Јелена Јакшић показале велики потенцијал. Борба опстанак у Светској групи ФЕД Купа… »
Александра Крунић испустила победу

Александра Крунић испустила победу

Радио 021 17.04.2016
Тениска репрезентација Белгије повела је против Србије са 2:1 у баражу за опстанак у Светској групи два Фед купа, пошто је Јанина Викмајер данас у Београду победила Александру Крунић. Викмајерова је у дворани "Александар Николић"… »
Александра: Нисам знала да не смем да тражим подршку са трибина; Јанина: Очекивано тешко

Александра: Нисам знала да не смем да тражим подршку са трибина; Јанина: Очекивано тешко

Паскал Марија ме је неколико пута опоменуо због тога што сам тражила подршку навијача - каже Крунићева и додаје да је требало да буде храбрија у неким моментима. Свесна је и Александра Крунић да је пропустила велику прилику да… »
Искрена Александра Крунић не зна где је "зарибало" - Не боли ме ни један изгубљени поен

Искрена Александра Крунић не зна где је "зарибало" - Не боли ме ни један изгубљени поен

Србија данас 17.04.2016
Србија на корак од испадања из Светске групе ФЕД Купа. ФЕД куп репрезентација Србије у одлучујућем мечу за опстанак у Светској групи губе у Београду од Белгије. Губе, а трећи меч је - Потрошила сам доста енергије, тешко ми је… »
Надал краљ Монте Карла

Надал краљ Монте Карла

Вести онлине 17.04.2016
Рафаел Надал је у недељу освојио девету титулу у Монте Карлу, а први после 2012. године. Шпански тенисер и апсолутни рекордер турнира у Кнежевини је са 2:1, по сетовима 7:5, 5:7, 6:0 за два сата и 20 минута савладао Гаела… »
Фед куп: Крунићева сервирала за меч и несхватљиво стала, Белгија води са 2:1 (фото)

Фед куп: Крунићева сервирала за меч и несхватљиво стала, Белгија води са 2:1 (фото)

Хот спорт 17.04.2016
У првом мечу другог дана ФЕД куп дуела између Србије и Белгије, Александра Крунић је савладала Јанину Викмајер са 2:0 (6:1, 5:7, 6:8). После сат времена игре, деловало је да ће Александра Крунић дати свој пун допринос Србији у… »
Фед куп: Крунићева испустила победу

Фед куп: Крунићева испустила победу

Александра у првом мечу другог дана пропустила велику шансу, па је победом Викмајерове Белгија дошла на корак до опстанка у Светској групи два – 1:6, 7:5, 8:6. Храбро се Александра Крунић борила против 78 места боље рангиране… »
Фед куп: Србија пред поразом од Белгије, Крунићева сервирала за победу и изгубила

Фед куп: Србија пред поразом од Белгије, Крунићева сервирала за победу и изгубила

Спортал блиц 17.04.2016
Александра Крунић није успела да победи Јанину Викмајер у првом мечу другог дана баража за останак у Другој светској групи Фед купа, већ је после велике борбе положила рекет изгубивши са 1:6, 7:5, 8:6. Србија сада губи са 1-2 од… »
Алекс није успела: Србија - Белгија 1:2

Алекс није успела: Србија - Белгија 1:2

Мондо 17.04.2016
Александра Крунић није остварила другу победу за Фед куп селекцију Србије на мечу за опстанак у Светској Б групи. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Лацхлан Цуннингхам Александра Крунић имала је високу предност против Јанине Викмајер… »
Фед: Американке у Светској групи

Фед: Американке у Светској групи

РТВ 17.04.2016
БРИЗБЕЈН - Женска тениска репрезентација САД вратила се у Светску групу Фед купа, пошто је данас у Бризбејну у плеј-офу победила Аустралију са 4:0. Победу САД обезбедила је Коко Вандевег која је у првом данашњем мечу победила… »
Тенисерке САД се вратиле у Светску групу Фед купа победом над Аустралијом

Тенисерке САД се вратиле у Светску групу Фед купа победом над Аустралијом

Спортал блиц 17.04.2016
Женска тениска репрезентација САД вратила се у Светску групу Фед купа, пошто је у Бризбејну у плеј-офу победила Аустралију са 4:0. Фото: Тањуг/АП Победу САД обезбедила је Коко Вандевег која је у првом данашњем мечу победила… »
Јакшић: Криво ми је што нисам победила; Јечменица: Можда буде промена у тиму

Јакшић: Криво ми је што нисам победила; Јечменица: Можда буде промена у тиму

Вечерње новости 16.04.2016
Ово није крај, тек је 1:1 и верујем да наша слога, тимски дух и вера могу да нам донесу тријумф – каже Јована. После анализе ћемо донети одлуку за сутра – јасна је Татјана. Борила се Јована Јакшић колко је могла, али је на крају… »

Вести дана »