Повезане вести

Руси тужних лица после тријумфа у арени: Занимљив став кошаркаша ЦСКА

Руси тужних лица после тријумфа у арени: Занимљив став кошаркаша ЦСКА

Спортал блиц 19.04.2016
По завршетку треће утакмице евролигашког четвртфинала, у којој је ЦСКА победом у Београду (71:78) елиминсао Црвену звезду са 3:0, тешко да сте могли да приметите неког нарочито расположеног кошаркаша московских "армејаца". Фото… »
Крај: Црвена звезда - ЦСКА 71:78

Крај: Црвена звезда - ЦСКА 71:78

Вечерње новости 19.04.2016
Кошаркаши Црвене звезде поражени су у четвртфиналној серији Евролиге од московског ЦСКА са 3-0 у победама - 78:71. Кошаркаши Црвене звезде завршили су овосезонско такмичење у Евролиги, пошто су у Београду изгубили од ЦСКА из… »
Трећи тесан пораз храбре Звезде, ЦСКА на Ф4

Трећи тесан пораз храбре Звезде, ЦСКА на Ф4

Пресс 19.04.2016
Кошаркаши Црвене звезде поражени су у четвртфиналној серији Евролиге од московског ЦСКА са 3-0 у победама. фото: б92.нет После два тесна пораза у Москви екипа Дејана Радоњића је после велике борбе поражена и у Комбанк арени… »
Снага немачког карактера - Мајк Цирбес: Могао бих да причам о позитивним стварима...

Снага немачког карактера - Мајк Цирбес: Могао бих да причам о позитивним стварима...

Моззарт спорт 19.04.2016
"Погодили су много важних шутева на крају меча. Сваки пут када смо успели да се приближимо, они су имали спреман одговор и заслужено су победили. Желим ЦСКА сву срећу на Фајнал фору", надовезао се Квинси Милер. После три храбре… »
Мицић: Не треба да будемо незадовољни приказаним; Милер: Биће све у реду са повредом

Мицић: Не треба да будемо незадовољни приказаним; Милер: Биће све у реду са повредом

Вечерње новости 19.04.2016
Да ми је неко понудио пласман у Топ 8 на почетку сезоне одмах бих прихватио, али је тешко осећати се добро после оваквог пораза – каже Цирбес. Показала је Црвена звезда у све три утакмице четвртфиналне серије Евролиге да јој је… »
Симоновић: Тео је мајстор, а ми смо сада пуни самопоуздања

Симоновић: Тео је мајстор, а ми смо сада пуни самопоуздања

Спортал блиц 19.04.2016
Кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић је после елиминације у четвртфиналу Евролиге истакао да су црвено-бели презадовољни оствареним и поред три пораза у исто толико утакмица са московским ЦСКА. Фото: М. Метлаш / РАС Србија… »
Лазић: Нема шта, одиграли смо сјајно, стасали смо за велике мечеве

Лазић: Нема шта, одиграли смо сјајно, стасали смо за велике мечеве

Спортал блиц 19.04.2016
Звездин кошаркаш Бранко Лазић истакао је после елиминације из Евролиге да су црвено-бели надмашили очекивања многих. Фото: М. Метлаш / РАС Србија ЦСКА је елиминисао београску екипу у четвртфиналу елитног надметања са 3:0… »
Руски осврт на: Црвено-беле Звезда да захвали и "делијама" на историјској сезони

Руски осврт на: Црвено-беле Звезда да захвали и "делијама" на историјској сезони

Спортал блиц 19.04.2016
О томе како је Црвена звезда остварила највећи успех у својој евролигашкој историји мишљење имају сви они којима су црвено-бели у срцу, а наравно, како то бива у нашој земљи, и сви они који не могу да је поднесу. Али, шта о… »
Радоњић: Поносан сам, знамо сви ко су они…

Радоњић: Поносан сам, знамо сви ко су они…

Хот спорт 19.04.2016
Тренер Црвене звезде истакао је понос оствареним резултатима, али и поручио да анализа сезоне тек треба да уследи. – Три утакмице су показале да је овогодишњи наступ Звезде био веома интересантан. Заслужено смо били у прилици да… »
Радоњић: ''Могу да будем само поносан на овај тим!''

Радоњић: ''Могу да будем само поносан на овај тим!''

Спортске.нет 19.04.2016
Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да је поносан на учинак његове екипе у Евролиги, иако је на почетку сезоне деловало немогуће да игра четвртфинале тог такмичења. "Три утакмице су показале да је… »
Достојан крај европског пута

Достојан крај европског пута

Данас 18.04.2016
Црвено-бели и трећи пут поклекли пред фаворизованим ЦСКА (71:78) иако су већим делом меча пружили достојан отпор. Београд - - Црвена звезда завршила је четвртфиналну серију овогодишње Евролиге трећим поразом од московског ЦСКА… »
Радоњић: Поносан сам на оно што смо урадили у Евролиги!

Радоњић: Поносан сам на оно што смо урадили у Евролиги!

Спортал блиц 18.04.2016
Дејан Радоњић, тренер кошаркаша Црвене звезде, није очајавао после елиминације у четвртфиналу Евролиге, већ је истакао да је изузетно задовољан како су играчи приступили својим задацима у дуелу са апсолутним фаворитом, ЦСКА… »
Штимац: Боли, али је срце пуно!

Штимац: Боли, али је срце пуно!

Спортал блиц 18.04.2016
Један од најбољих играча у поразу Црвене звезде од ЦСКА са 71:78 у трећем мечу четвртфинала Евролиге, Владимир Штимац, истакао је да му је драго због тога шта су све црвено-бели урадили ове сезоне у елитном надметању. Фото: А… »
Итудис: Звезда има све што има прави кошаркашки тим, наша борбеност је пресудила

Итудис: Звезда има све што има прави кошаркашки тим, наша борбеност је пресудила

Спортал блиц 18.04.2016
Кошаркаши Црвене звезде елиминисани су из Евролиге јер су трећи узастопни пут поражени од ЦСКА, чији је тренер Димитрис Итудис исхвалио црвено-беле и после 71:78 на крају четвртфиналне серије. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија… »
Из минута у минут: Црвена звезда - ЦСКА 71:78

Из минута у минут: Црвена звезда - ЦСКА 71:78

Спортал блиц 18.04.2016
Кошаркаши Црвене звезде поражени су и трећи пут од московског ЦСКА, сада са 71:78 у Београду, и елиминисани су у четвртфиналу Евролиге. Сва збивања са ове утакмице могли сте да пратите уживо уз Блицспорт.рс. Фото: А… »

Вести дана »