Povezane vesti
Mesić se vraća u politiku?
Alo 22.04.2016
Bivši predsjdnik Hrvatske Stjepan Mesić najavio je povratak u politiku i to kako ističe "neće biti angažovanje za mesto gradonačelnika Zagreba, nego pravo angažovanje". Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić najavio je povratak u aktivnu politiku, nakon… »
Stjepan Mesić: Vraćam se u politiku
Al Jazeera 22.04.2016
Nakon prijedloga o ukidanju trajnog prava na ured, Mesić kaže da ga tjeraju u aktualnu politiku. Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić najavio je povratak u aktivnu politiku, nakon što je hrvatska Vlada nedavno Saboru predložila da mu se od 1. svibnja… »
Mesić najavio povratak u politiku
RTV 22.04.2016
SARAJEVO - Nekadašnji predsednik Hrvatske i poslednji predsedavajući Predsedništva bivše SFRJ Stjepan Mesić najavio je da se vraća u politiku. "Ja sam se čuvao ovih šest godina da se ne bavim aktuelnom politikom, ali budući da me teraju u aktuelnu… »
Mesić: Vraćam se u politiku
Vesti online 22.04.2016
Nekadašnji predsednik Hrvatske i poslednji predsedavajući Predsedništva bivše SFRJ Stjepan Mesić najavio je da se vraća u politiku. - Ja sam se čuvao ovih šest godina da se ne bavim aktuelnom politikom, ali budući da me teraju u aktuelnu politiku, to… »
Stjepan Mesić se vraća u politiku
Telegraf 22.04.2016
- Ja sam se čuvao ovih šest godina da se ne bavim aktuelnom politikom, ali budući da me teraju u aktuelnu politiku, to neće biti angažovanje za mesto gradonačelnika Zagreba, nego pravo angažovanje - izjavio je Mesić. Nekadašnji predsednik Hrvatske i… »
Vesti dana »

Požari kod Podgorice i na primorju: Policija blokira puteve, stiže pomoć iz inostranstva
Euronews pre 19 minutajoš 20 povezanih

RHMZ upozorava na visoku temepraturu i ekstremne uslove za nastanak požara
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih

Peking i Vašington u carinskom primirju: Pauza od 90 dana za nove pregovore
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih

Uživo doći će do razmene teritorija? Tramp ključa, sastaće se sa Putinom!
Alo pre 1 satjoš 15 povezanih