Povezane vesti

Mesić se vraća u politiku?

Mesić se vraća u politiku?

Alo 22.04.2016
Bivši predsjdnik Hrvatske Stjepan Mesić najavio je povratak u politiku i to kako ističe "neće biti angažovanje za mesto gradonačelnika Zagreba, nego pravo angažovanje". Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić najavio je povratak u aktivnu… »
Stjepan Mesić: Vraćam se u politiku

Stjepan Mesić: Vraćam se u politiku

Al Jazeera 22.04.2016
Nakon prijedloga o ukidanju trajnog prava na ured, Mesić kaže da ga tjeraju u aktualnu politiku. Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić najavio je povratak u aktivnu politiku, nakon što je hrvatska Vlada nedavno Saboru predložila da mu se od 1… »
Mesić najavio povratak u politiku

Mesić najavio povratak u politiku

RTV 22.04.2016
SARAJEVO - Nekadašnji predsednik Hrvatske i poslednji predsedavajući Predsedništva bivše SFRJ Stjepan Mesić najavio je da se vraća u politiku. "Ja sam se čuvao ovih šest godina da se ne bavim aktuelnom politikom, ali budući da me teraju u… »
Mesić: Vraćam se u politiku

Mesić: Vraćam se u politiku

Vesti online 22.04.2016
Nekadašnji predsednik Hrvatske i poslednji predsedavajući Predsedništva bivše SFRJ Stjepan Mesić najavio je da se vraća u politiku. - Ja sam se čuvao ovih šest godina da se ne bavim aktuelnom politikom, ali budući da me teraju u aktuelnu… »
Stjepan Mesić se vraća u politiku

Stjepan Mesić se vraća u politiku

Telegraf 22.04.2016
- Ja sam se čuvao ovih šest godina da se ne bavim aktuelnom politikom, ali budući da me teraju u aktuelnu politiku, to neće biti angažovanje za mesto gradonačelnika Zagreba, nego pravo angažovanje - izjavio je Mesić. Nekadašnji predsednik… »

Vesti dana »