Повезане вести

МИП: Ослобођен отети држављанин Србије у Либији

МИП: Ослобођен отети држављанин Србије у Либији

Слободна Европа 27.04.2016
Српски држављанин Мирослав Томић који је у суботу отет у Либији пуштен је на слободу, потврђено је Тањугу у Министарству спољних послова Србије. "Пуштен је и сутра ће се јавити у своју фирму, тада ћемо имати више информација"… »
Јавио се Томић: Добро сам!

Јавио се Томић: Добро сам!

Мондо 27.04.2016
Држављанин Србије Мирослав Томић, који је у суботу отет у Либији, ослобођен је. Он се јавио својој супрузи Јелени и поручио да је добро. Фото: АП Пхото/Мохамед Бен Кхалифа "Добро сам, жив сам и здрав, богу хвала!", рекао је… »
Из Либије се јавио ослобођени Србин: Добро сам, жив и здрав!

Из Либије се јавио ослобођени Србин: Добро сам, жив и здрав!

Вечерње новости 27.04.2016
Мирослав Томић (46), који је ослобођен после отмице у Либији, јавио се својој супрузи. Јелена: Разговарали смо, очекујем да га ускоро видим. Ускоро са сигурне локације стиже у фирму. ДОБРО сам, жив сам и здрав, богу хвала! Ово је… »
Одаловић: Нема званичне потврде о ослобађању отетог Србина

Одаловић: Нема званичне потврде о ослобађању отетог Србина

Н1 Инфо 27.04.2016
Генерални секретар Министарства спољних послова Вељко Одаловић изјавио је данас да верује да је српски држављанин Мирослав Томић, који је отет у Либији ослобођен, али да Министарство није добило потврду о томе. "Немачка фирма… »
Још без званичне потврде о судбини Србина из Либије

Још без званичне потврде о судбини Србина из Либије

Радио 021 27.04.2016
Званичне потврде да је Мирослав Томић ослобођен након што је отет у Либији и даље нема, каже Вељко Одаловић из министарства спољних послова. Како је рекао, из "више канала" је стигла информација да је Томић на сигурном, али се… »
Куриру званична потврда из МСП: Ослобођен отети Србин Мирослав Томић, најкасније сутра на сигурном!

Куриру званична потврда из МСП: Ослобођен отети Србин Мирослав Томић, најкасније сутра на сигурном!

Курир 27.04.2016
БЕОГРАД - Српски држављанин Мирослав Томић, који је отет у Либији, ослобођен је, званично је потврђено Куриру у Министарству спољних послова Србије у Београду. Из Министарства нам је речено да је немачка компанија за коју Томић… »
МСП потврдио ослобађање Мирослава Томића у Либији

МСП потврдио ослобађање Мирослава Томића у Либији

РТВ 27.04.2016
БЕОГРАД - Српски држављанин Мирослав Томић који је у суботу отет у Либији пуштен је на слободу, потврђено је Тањугу у Министарству спољних послова Србије. "Пуштен је и сутра ће се јавити у своју фирму, тада ћемо имати више… »
Ослобођен Србин Мирослав Томић отет у Либији!

Ослобођен Србин Мирослав Томић отет у Либији!

Правда 27.04.2016
БЕОГРАД - Српски држављанин Мирослав Томић, који је отет у Либији, ослобођен је, званично је потврђено Куриру у Министарству спољних послова Србије у Београду. Из Министарства је речено да је немачка компанија за коју Томић… »
Одаловић: Док се Томић не јави, нема званичне потврде да је ослобођен

Одаловић: Док се Томић не јави, нема званичне потврде да је ослобођен

РТС 27.04.2016
Генерални секретар у Министарству спољних послова Вељко Одаловић каже за РТС да до сада нема званичне потврде да је српски држављанин отет у Либији Мирослав Томић ослобођен. Док се Томић не буде јавио, нико не жели да да… »
Одаловић: Још нема званичне потврде да је Србин отет у Либији ослобођен

Одаловић: Још нема званичне потврде да је Србин отет у Либији ослобођен

Блиц 27.04.2016
Генерални секретар Министарства спољних послова Вељко Одаловић изјавио је данас да верује да је информација о ослобађању држављана Србије Мирослава Томића који је киднапован у Либији тачна, али да још увек нема званичне… »
Нема потврде да је Србин отет у Либији ослобођен Одаловић: Док се не јави, не могу да тврдим

Нема потврде да је Србин отет у Либији ослобођен Одаловић: Док се не јави, не могу да тврдим

Курир 27.04.2016
Генерални секретар Министарства спољних послова Вељко Одаловић изјавио је данас да верује да је српски држављанин Мирослав Томић који је отет у Либији ослободјен, али да Министарство није добило потврду о томе. "Немачка фирма… »
Немци извукли отетог Мирослава

Немци извукли отетог Мирослава

Вести онлине 27.04.2016
Српски држављанин Мирослав Томић отет је у суботу у Либији док је обилазио нафтну бушотину. Отмица се догодила 120 км од границе са Египтом, у зони где нема ратних сукоба, због чега се претпоставља да иза отмице стоје локалне… »

Вести дана »