Повезане вести

Пусић: Не штете ми они који шире говор мржње

Пусић: Не штете ми они који шире говор мржње

Ал Јазеера 28.04.2016
Дио заступника Домољубне коалиције осуђују Весну Пусић због изјаве да је Хрватска власт водила агресорски рат у БиХ. Кандидаткиња за главну тајницу Уједињених народа Весна Пусић сматра да агитирање против ње значи и… »
Пусић: Агитовање против мене штети Хрватској

Пусић: Агитовање против мене штети Хрватској

Ало 28.04.2016
Кандидаткиња Хрватске за генералну секретарку УН Весна Пусић оценила је данас да агитовањем против њене кандидатуре део посланика владајуће десне Домољубне коалиције штети угледу Хрватске. "Агитовати против кандидатуре… »
Део владајуће коалиције против Весне Пусић у УН

Део владајуће коалиције против Весне Пусић у УН

Н1 Инфо 28.04.2016
Део посланика владајуће десне Домољубне коалиције упутио је отворено писмо Влади Хрватске и Савету безбедности УН којим жели да оспори кандидатуру бивше министарке спољних послова Весне Пусић за генералну секретарку УН. Она… »
Пусић: Агитовање против моје кандидатуре штети Хрватској

Пусић: Агитовање против моје кандидатуре штети Хрватској

РТС 28.04.2016
Кандидаткиња Хрватске за генералну секретарку УН Весна Пусић оценила је да агитовањем против њене кандидатуре део посланика владајуће десне Домољубне коалиције штети угледу Хрватске. Весна Пусић наводи да "агитовати против… »
Борба за столицу у УН: Јеремићу подршка некако, Пусићевој никако

Борба за столицу у УН: Јеремићу подршка некако, Пусићевој никако

Вести онлине 28.04.2016
Вук Јеремић је некако, на мишиће, добио подршку Владе Србије за кандидатуру у Уједињеним нацијама. Његова хрватска колегиница Весна Пусић је, пак, у незавидној позицију. Кандидатура је ту, али подршке ниоткуда. Штавише… »
Посланици Домољубне коалиције против кандидатуре Пусићеве

Посланици Домољубне коалиције против кандидатуре Пусићеве

РТС 28.04.2016
Група посланика Домољубне коалиције послала је отворено писмо Савету безбедности УН, у ком је оспорила кандидатуру бивше министарке спољних послова Весне Пусић за генералну секретарку УН. Група од 22 посланика Домољубне… »

Вести дана »