Povezane vesti

Pusić: Ne štete mi oni koji šire govor mržnje

Pusić: Ne štete mi oni koji šire govor mržnje

Al Jazeera 28.04.2016
Dio zastupnika Domoljubne koalicije osuđuju Vesnu Pusić zbog izjave da je Hrvatska vlast vodila agresorski rat u BiH. Kandidatkinja za glavnu tajnicu Ujedinjenih naroda Vesna Pusić smatra da agitiranje protiv nje znači i agitiranje protiv Hrvatske… »
Pusić: Agitovanje protiv mene šteti Hrvatskoj

Pusić: Agitovanje protiv mene šteti Hrvatskoj

Alo 28.04.2016
Kandidatkinja Hrvatske za generalnu sekretarku UN Vesna Pusić ocenila je danas da agitovanjem protiv njene kandidature deo poslanika vladajuće desne Domoljubne koalicije šteti ugledu Hrvatske. "Agitovati protiv kandidature hrvatske predstavnice znači… »
Deo vladajuće koalicije protiv Vesne Pusić u UN

Deo vladajuće koalicije protiv Vesne Pusić u UN

N1 Info 28.04.2016
Deo poslanika vladajuće desne Domoljubne koalicije uputio je otvoreno pismo Vladi Hrvatske i Savetu bezbednosti UN kojim želi da ospori kandidaturu bivše ministarke spoljnih poslova Vesne Pusić za generalnu sekretarku UN. Ona odgovara ta takvo… »
Pusić: Agitovanje protiv moje kandidature šteti Hrvatskoj

Pusić: Agitovanje protiv moje kandidature šteti Hrvatskoj

RTS 28.04.2016
Kandidatkinja Hrvatske za generalnu sekretarku UN Vesna Pusić ocenila je da agitovanjem protiv njene kandidature deo poslanika vladajuće desne Domoljubne koalicije šteti ugledu Hrvatske. Vesna Pusić navodi da "agitovati protiv kandidature hrvatske… »
Borba za stolicu u UN: Jeremiću podrška nekako, Pusićevoj nikako

Borba za stolicu u UN: Jeremiću podrška nekako, Pusićevoj nikako

Vesti online 28.04.2016
Vuk Jeremić je nekako, na mišiće, dobio podršku Vlade Srbije za kandidaturu u Ujedinjenim nacijama. Njegova hrvatska koleginica Vesna Pusić je, pak, u nezavidnoj poziciju. Kandidatura je tu, ali podrške niotkuda. Štaviše, povećava se broj onih… »
Poslanici Domoljubne koalicije protiv kandidature Pusićeve

Poslanici Domoljubne koalicije protiv kandidature Pusićeve

RTS 28.04.2016
Grupa poslanika Domoljubne koalicije poslala je otvoreno pismo Savetu bezbednosti UN, u kom je osporila kandidaturu bivše ministarke spoljnih poslova Vesne Pusić za generalnu sekretarku UN. Grupa od 22 poslanika Domoljubne koalicije, na inicijativu… »

Vesti dana »