Povezane vesti
Otkrivamo: Vulinu odbrana, Dačić i Đorđević čuče u zasedi
Blic 30.04.2016
Dosadašnji ministar za rad Aleksandar Vulin zasad slovi kao najozbiljniji kandidat za ministra odbrane u novoj vladi. Ovo je "Blicu" potvrđeno iz više nezvaničnih izvora bliskih lideru SNS -a Aleksandru Vučiću. - Vučić nije još uvek vodio nikakve… »
Palma: Od Uskrsa odosmo iz vlasti
Blic 30.04.2016
Da je SNS hteo da nas zove, zvali bi. Sačekaćemo lepo Uskrs u zdravlju i miru i to je to. Mi ćemo biti konstruktivna opozicija, kaže za "Blic" Dragan Marković Palma, lider JS. - Mi ne trebamo SNS-u imaju apsolutnu većinu. Lider SNS Aleksandar… »
Palma jasan: Od Uskrsa odosmo iz vlasti, bićemo konstruktivna opozicija
Pravda 30.04.2016
BEOGRAD - Da je SNS hteo da nas zove, zvali bi. Sačekaćemo lepo Uskrs u zdravlju i miru i to je to. Mi ćemo biti konstruktivna opozicija, kaže Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije. - Mi ne trebamo SNS-u imaju apsolutnu većinu. Lider SNS… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih