Povezane vesti
Izbori 2016. Poništeni izbori u opštini Medijana zbog greške na listićima
Večernje novosti 30.04.2016
Zbog štampanja skraćenog a ne punog imena izborne liste "Ruska stranka - dr Miroslav Milosavljević" Upravni sud je poništio rezultate opštinskih izbora u niškoj opštini Medijana. NIŠ – Zbog štampanja skraćenog a ne punog imena izborne liste… »
Poništeni izbori za celu Opštinu Medijana u Nišu
Južne vesti 30.04.2016
Niš Zbog greške opštinske administracije, jer na glasačkom listiću nije pisalo puno ime liste "Ruska stranka - dr Miroslav Milosavljević", već samo skraćeno "Ruska stranka", Upravni sud je poništio rezultate prošlonedeljnjih izbora. To znači da… »
Zbog čije greške se ponavljaju izbori u Medijani?
Južne vesti 30.04.2016
Niš Izborna komisija u niškoj Opštini Medijana nije dozvoljavala da nadimak Miroslava Milosavljevića Moce, nosioca liste Ruske stranke, bude na listi, a u menjanju dokumentacije, kako kaže sekretar OIK-a Radomir Jocić, na štampanje je poslat… »
Upravni sud poništio kompletne izbore u opštini Medijana!
Jugmedia 30.04.2016
NIŠ – Lokalni izbori u centralnoj gradskoj opštini Medijana sa oko 81.000 glasača biće ponovljeni jer je Upravni sud poništio kompletne izborne rezultate, potvrđeno je danas Jugmedii iz više izvora. Izbori u ovoj najvećoj niškoj opštini, koja… »
Vesti dana »

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana