Повезане вести
Вучић: Пре бих умро него украо глас
Данас 01.05.2016
Београд - Нећу дозволити "цензус коалицији" да, зарад фотеља и лилних интереса, руши Србију, њену стабилност и крхку демократију, рекао је данас председник Владе Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић и… »
Вучић поручио опозицији: "Ћерајте ме, али нећете рушити крхку демократију у Србији"
Блиц 01.05.2016
Ћерајте мене, ал немојте да растерујете Србе с Косова и да их терате у гробове и говорите да њихови гласови нису валидни. Све се своди на то да опозиција жели ситне привилегије, да ручају у скупштинском ресторану и имају… »
Вучић: Надлежни органи ће одговорити ко су људи с фантомкама
Слободна Европа 01.05.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће надлежни органи одговорити на питање ко су људи с фантомкама који су рушили објекте у Савамали. "Одговориће надлежни органи и надлежно тужилаштво. Уверен сам да ће… »
Вучић: Нећу дозволити рушење крхке демократије у Србији
Вечерње новости 01.05.2016
Премијер Вучић изјавио је да је на протесту опозиције у суботу у Београду било максимално 1.700 људи и поручио представницима опозиционих партија да им неће дозволити да "руше стабилност Србије зарад њихових фотеља" Председник… »
Вучић: Ћерајте ме, у реду је, али нећете рушити крхку демократију
Правда 01.05.2016
БЕОГРАД - Премијер Александар Вучић изјавио је да грађани не треба да брину, да ће се након поновљених избора у среду све знати, те да је уверен да ће све бити у реду када опозиција под притиском "угура" још једну странку у… »
Вучић објаснио: "Мртав гласач" је Сретан?
Вести онлине 01.05.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да човек за којег опозиција тврди да је "фантомски бирач" од 144 године, односно један од наводно мртвих на списку гласача, постоји, зове се Сретан Бранковић, из села Грча… »
Надлежни органи ће одговорити ко су људи с фантомкама
Бета 01.05.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће надлежни органи одговорити на питање ко су људи с фантомкама који су рушили објекте у Савамали. "Одговориће надлежни органи и надлежно тужилаштво. Уверен сам да ће… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Протест родитеља у Миријеву, у више градова окупљања у знак подршке студенту Богдану Јовичићу: У Новом Саду блокиран Варадински мост
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 3 сатајош 1 повезана