Povezane vesti
Tramp: Kina siluje SAD svojom trgovinskom politikom
Blic 02.05.2016
Favorit za nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp je optužio Kinu da "siluje" Sjedinjene Američke Države svojom nepravednom trgovinskom politikom, javljaju danas američki mediji. Taj američki milijarder je, obraćajući se svojim… »
Tramp pozvao republikance: Nije neophodno, ali stanite iza mene!
Kurir 02.05.2016
Favorit za nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp pozvao je danas svoju stranku da se ujedini i stane iza njega, iako to, prema njegovim rečima, neće uticati na njegovu nominaciju. "Mislim da neće napraviti razliku, ali bilo bi… »
Tramp: Pobeđujem i bez jedinstva republikanaca
Novi magazin 02.05.2016
Favorit u trci za predsedničku nominaciju republikanaca Donald Tramp pozvao je Republikansku partiju da se ujedini iza njegove kandidature, navevši da će pobediti u svom slučaju. "Ne mislim da je važno, ali bi bilo lepo da se Republikanska partija… »
Tramp: Kina siluje SAD svojom trgovinskom politikom, odgovorna je za najveću krađu u svetskoj istoriji
Pravda 02.05.2016
NjUJORK - Favorit za nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp je optužio Kinu da "siluje" Sjedinjene Američke Države svojom nepravednom trgovinskom politikom, javljaju danas američki mediji. Taj američki milijarder je, obraćajući… »
Trump pozvao Republikance na ujedinjenje
Al Jazeera 02.05.2016
Donald Trump pozvao je danas svoju stranku da se ujedini i stane iza njega. Favorit za nominaciju Republikanske stranke za predsjednika SAD Donald Trump pozvao je danas svoju stranku da se ujedini i stane iza njega, iako to, prema njegovim riječima, neće… »
Vesti dana »
Prelevmani se vraćaju, stiže i oznaka "100% iz Srbije" – mlekari nastavljaju proteste (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
OFAK produžio licencu NIS! Oglasila se ministarka Đedović Handanović: Evo i do kada!
Kurir pre 54 minutajoš 56 povezanih
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih
Cene zlata porasle nakon presude američkog Vrhovnog suda protiv Trampovih carina
Euronews pre 30 minutajoš 73 povezane
Crvena zvezda prvi finalista Mocart Kup Radivoja Koraća – serija 22:0 slomila Spartak
Glas juga pre 45 minutajoš 86 povezanih