Повезане вести
Ердоган одбио визе ЕУ: Идите ви својим путем
Прва 06.05.2016
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган поручио је Европској унији да неће мењати своје антитерористичке законе зарад безвизног режима који нуди Брисел. "Ви идите својим путем, а ми ћемо ићи својим", рекао је Ердоган. Ердоганова… »
Ердоган: Путуј, Европо
Политика 06.05.2016
Необичан одлазак с власти Ахмета Давутоглуа потврђује утисак да је турски председник Реџеп Тајип Ердоган у незаустављивом походу ка апсолутистичкој власти. Турски председник Реџеп Тајип Ердоган је у незаустављивом походу ка… »
Ердоган поручио ЕУ: Ви својим, ми својим путем
Слободна Европа 06.05.2016
Предсједник Турске Реџеп Тајип Ердоан поручио је ЕУ да неће мијењати антитерористички закон у замјену за безвизни режим. "Ми ћемо ићи својим путем, а ви идите својим", рекао је Ердоган, а преноси ББЦ. Подсјећамо, Европска унија… »
Ердоган одбио визе ЕУ поручивши: Ми идемо својим путем, ви идите својим
Где инвестирати 06.05.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган поручио је данас да Турска неће променити своје антитерористичке законе што је ЕУ поставила као услов за укидање виза турским држављанима. Ердоганова изјава уследила је дан након што је… »
Ердоган одбио визе ЕУ: Ви идите својим путем, а ми ћемо својим
Вечерње новости 06.05.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган рекао је данас да Турска неће мењати свој антитерористички закон као што је тражила Европска унија у замену за укидање шенгенских виза за грађане Турске. САМО дан пошто је обелодањено да… »
Пада споразум са унијом? Ердоган одбацио безвизни режим!
Правда 06.05.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган поручио је Европској унији да неће мењати антитерористичке законе своје земље у замену за безвизни режим. "Ми ћемо радити на свој начин, а ви радите на свој. Договарајте се са онима са… »
Ердоган: Не мењамо законе зарад виза
Политика 06.05.2016
АНКАРА – Турски председник Реџеп Тајип Ердоган поручио је данас да Турска неће променити своје антитерористичке законе што је ЕУ поставила као услов за укидање виза турским држављанима. Ердоганова изјава уследила је дан након… »
Ердоган одбио безвизни режим ЕУ: Идите својим путем
СЕЕбиз 06.05.2016
АНКАРА - Предсједник Турске Рецеп Таииип Ердоган одбио је понуду Еуропске уније за увођење безвизног режима у замјену за промјену турских закона о тероризму. "Ми ћемо ићи својим путем, а ви идите својим", рекао је Ердоган, а… »
Ердоган Европи: Идите својим путем, ми ћемо својим
Ал Јазеера 06.05.2016
Турска неће промијенити своје антитерористичке законе што је ЕУ поставила као увјет за укидање виза турским држављанима. Турски предсједник Рецеп Таииип Ердоган поручио је данас да Турска неће промијенити своје антитерористичке… »
Ердоган одбио понуду ЕУ о безвизном режиму
Нова економија 06.05.2016
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган поручио је Европској унији да неће мењати своје антитерористичке законе зарад безвизног режима који нуди Брисел. "Ви идите својим путем, а ми ћемо ићи својим", рекао је Ердоган. Ердоганова… »
Ердоганова порука Бриселу: Наставите својим путем
РТС 06.05.2016
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган поручио је Европској унији да Турска неће променити антитерористичке законе у замену за визну либерализацију. "Ми идемо својим путем, ви наставите својим", навео је Ердоган. Ердоганова… »
Ердоган одбио визе ЕУ: "Ви идите вашим путем, ми ћемо својим"
Блиц 06.05.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган поручио је Европској унији да неће мењати антитерористичке законе своје земље у замену за безвизни режим. "Ви идите вашим путем, а ми ћемо својим", рекао је Ердоган. Турски председник је… »
Европљани, и шта ћете сад: Ердоган одбио визе ЕУ
Вести онлине 06.05.2016
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган критиковао је у петак током говора у Истанбулу покушаје ЕУ да изврши притисак на његову државу када су у питању измене закона о борби против тероризма. Ердоган је говорио о инциденту када… »
Ердоган одбио ЕУ: Идите ви својим путем, а ми ћемо својим!
Курир 06.05.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган поручио је Европској унији да неће мењати антитерористичке законе своје земље у замену за безвизни режим који нуди Брисел. Ердоганов одговор стигао је само дан после оставке турског… »
Ердоган: Нећемо мењати законе за укидање виза
Нови магазин 06.05.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган рекао је данас да Турска неће мењати свој антитерористички закон као што је тражила Европска унија у замену за укидање шенгенских виза за грађане Турске. "Ми ћемо ићи својим, ви идите… »
"Прљави договор са Турском има своју цену"
Вести онлине 06.05.2016
Европска унија је направила "прљави споразум" са Турском и пристала на уцене само да би Турци зауставили сиријске избеглице, а Турска је добила оно што тражи деценијама - либерализацију визног режима, оцењује "Дојче веле". -… »
Прљави договор с турском: Како је Анкара од европског губавца постала моћан играч
Блиц 06.05.2016
Годинама се о односу Турске и Европске уније говорило као о вереничком статусу који никако да буде крунисан браком. Ипак, Анкара је искористили мигрантску кризу и уценила европске земље, наводи Дојче веле. “Влада у Анкари је без… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 1 сатјош 106 повезаних

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 45 минутајош 25 повезаних