Povezane vesti
Nikolić: Dok sam predsednik vojska će obeležavati Dan pobede
Dnevnik 08.05.2016
Mislim da će Zapadna Evropa 9. maja slaviti Dan Evrope, a ne dan oslobodenja od nacističke Nemačke, kaže predsednik Srbije Tomislav Nikolić i dodaje da će Vojska Srbije, dok je on predsednik, obeležavati pobedu nad fašizmom. "I ja razumem, kod nas kažu… »
Nikolić slavi dan pobede: 9. maj - Srbija nastavlja tradiciju Jugoslavije
Pravda 08.05.2016
Mislim da će Zapadna Evropa 9. maja slaviti Dan Evrope, a ne dan oslobodenja od nacisticke Nemacke, kaže predsednik Srbije Tomislav Nikolić i dodaje da će Vojska Srbije, dok je on predsednik, obeležavati pobedu nad fašizmom. "I ja razumem, kod nas kažu… »
Vesti dana »

„Gužva je u gradu? Biće još gužve“: Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Glas Zaječara pre 4 satijoš 12 povezanih

Akademski plenum upozorava: Ispiti će moći da se polažu van fakulteta, čak i u restoranima i hotelima
Nedeljnik pre 7 satijoš 14 povezanih

U 13 gradova u Srbiji održani protesti kojima se traži primena zakona za zaštitu životinja
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih

Izraelski ministar odbrane: Teheran će goreti ako Iran nastavi sa raketnim napadima
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih

Došla u Beograd i pravac na venčanje: Anastasija Ražnatović se snimila na ovom mestu: Blista od sreće, ovo je važan dan (foto)
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih