Повезане вести

Видео ноторна лаж Вучић: Имам чврста уверавања да Саша Јанковић није прислушкиван!

Видео ноторна лаж Вучић: Имам чврста уверавања да Саша Јанковић није прислушкиван!

Курир 11.05.2016
БЕОГРАД - Имам чврста и тврда уверавања да омбудсман Саша Јанковић није прислушкиван и да је таква тврдња ноторна лаж, рекао је премијер Александар Вучић на данашњој ванредној коференцији за новинаре у згради Владе Србије… »
Љајић ће у владу, председнички избори ме сад не занимају

Љајић ће у владу, председнички избори ме сад не занимају

Пресс 11.05.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да лидер СДПС Расим Љајић, који је најавио кандидатуру за председника државе, има право да доноси одлуке какве жели, али да њега сада не занимају председнички избори. фото… »
Љајић: Кандидоваћу се за председника

Љајић: Кандидоваћу се за председника

Мондо 11.05.2016
Председник Социјалдемократске патије Србије Расим Љајић најавио је да ће се наредне године кандидовати на председничким изборима. Ево шта о томе каже премијер Александар Вучић. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић "Како сада ствари… »
Расим Љајић најавио кандидатуру за председника

Расим Љајић најавио кандидатуру за председника

Где инвестирати 11.05.2016
Председник Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић изјавио је да ће се кандидовати на наредним председничким изборима. “Како сада ствари стоје, кандидоваћу се на председничим изборима, па нека грађани дају свој суд… »
"Вечити министар" хоће да буде председник Србије!

"Вечити министар" хоће да буде председник Србије!

Вести онлине 11.05.2016
Председник Социјалдемократске патије Србије Расим Љајић најавио је да ће се наредне године кандидавати на председничким изборима. Човек који је био у свим владама од 2000. наовамо, и за кога људи у шали говоре да после сваких… »
Љајић најавио кандидатуру за председника

Љајић најавио кандидатуру за председника

Данас 11.05.2016
Београд - Председник СДПС и досадашњи потпредседник владе Расим Љајић најавио је да ће се кандидовати на изборима за председника следеће године. "Како сада ствари стоје, кандидоваћу се на председничим изборима, па нека грађани… »

Вести дана »