Повезане вести

Пуца савез Бориса и Чеде

Пуца савез Бориса и Чеде

Вечерње новости 11.05.2016
Препирка коалиционих партнера око будућег односа према СНС. Тадић: Да се ЛДП и ЛСВ изјасне хоће ли са Вучићем. Јовановић: Нисам ја правио ту странку. САМО недељу дана после завршетка избора на којима су наступали као коалиција… »
Тадићев позив партнерима, Јовановић одговорио

Тадићев позив партнерима, Јовановић одговорио

Данас 11.05.2016
Београд - Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић позвао је данас своје коалиционе партнере Либерално демократску партију и Лигу Социјалдемократа Војводине да се изјасне и обавесте јавност да ли ће ући у нову владу… »
Тадић: ЛДП и ЛСВ да кажу да ли ће сарађивати с Вучићем

Радио 021 11.05.2016
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић позвао је данас своје коалиционе партнере из Либерално демократске партије (ЛДП) и Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) да се јавно изјасне да ли ће сарадјивати с новом владом… »
Чеда и Тадић "на ратној нози": Не обраћај ми се преко конференција, Тадићу!

Чеда и Тадић "на ратној нози": Не обраћај ми се преко конференција, Тадићу!

Правда 11.05.2016
БЕОГРАД - Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је данас да његов коалициони партнер, Борис Тадић не би требало да му се обраћа преко конференција за новинаре. Тадић је данас на прес конференцији… »
Јовановић: Тадић не треба да ми се обраћа преко конференција

Јовановић: Тадић не треба да ми се обраћа преко конференција

Н1 Инфо 11.05.2016
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић каже да странке треба да се фокусирају на ово што је важно и на то у каквом друштву живе као и да је више пута рекао да неће у Владу са Вучићем. Поводом јавног позива коалиционог партнера да се изјасни… »
Тадић позвао Чеду и Чанка да се изјасне о уласку у владу

Тадић позвао Чеду и Чанка да се изјасне о уласку у владу

РТС 11.05.2016
Председник СДС-а Борис Тадић позвао је коалиционе партнере из Савеза за бољу Србију да се изјасне да ли ће бити у влади или ће бити у опозицији. "Ја то захтевам од њих, због тога што не желим да носим било какво бреме притајене… »
Јовановић: Нисам ја правио СНС

Јовановић: Нисам ја правио СНС

РТВ 11.05.2016
БЕОГРАД - Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је данас да његов коалициони партнер, Борис Тадић не би требало да му се обраћа преко конференција за новинаре. Тадић је данас на прес конференцији… »
Коалиција пред распадом, Тадић изричит: Чеда и Чанак да се изјасне хоће ли са Вучићем

Коалиција пред распадом, Тадић изричит: Чеда и Чанак да се изјасне хоће ли са Вучићем

Правда 11.05.2016
Председник СДС-а Борис Тадић позвао је данас коалиционе партнере из Савеза за бољу Србију да се изјасне да ли ће бити у влади или ће бити у опозицији. "Ја то захтевам од њих, због тога што не желим да носим било какво бреме… »

Бета 11.05.2016
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић позвао је данас своје коалиционе партнере из Либерално демократске партије (ЛДП) и Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) да се јавно изјасне да ли ће сарадјивати с новом владом… »

Вести дана »