Povezane vesti
Muke nišlije: Nema gde da "napuni" srce
Večernje novosti 11.05.2016
Ne prestaju muke Saše Stojića (51), kome su lekari niške kardiohirurgije prošle godine spasli život. Ima ugrađenu pumpu za rad srčanog mišića vrednu 100.000 evra. SAŠA Stojić (51) već tri meseca silom prilika je štićenik Gerontološkog centra u Nišu, jer… »
Nišliji ugradili "srce na bateriju" i isključili struju: Želim kući, ali nemam gde da punim baterije
Blic 11.05.2016
- Pristao sam na operaciju jer su mi lekari davali još desetak dana života. Ali, posle ugradnje pumpe za srce morao sam da dođem u Starački dom jer u svojoj kući nemam struju. Nemam gde da napunim baterije za pumpu - ispoveda se Nišlija Saša Stojić (51)… »
Vesti dana »

Studenti zahtevaju da policija i žandarmerija napuste Filozofski fakultet do 22 časa, a njima da se omogući ulazak
NoviSad.com pre 28 minutajoš 37 povezanih

To što smo favoriti je i breme koje mora da se nosi: Obradović rekao svoje! Ne postojimo samo mi tamo: Čović iskreno o reprezentaciji!
Hot sport pre 28 minutajoš 64 povezane

Više od 120 profesora protiv izbacivanja studenata: Filozofski pred novim protestom
Luftika pre 4 satijoš 36 povezanih

"Flamingo" – ukrajinska raketa koja menja pravila igre i izaziva Moskvu
RTS pre 58 minutajoš 33 povezane

Obradović: Srbija je favorit na EP, ali to bi trebalo da opravda kroz takmičenje
Sportski žurnal pre 8 minutajoš 28 povezanih