Povezane vesti
Posle hapšenja, raskid?
Mondo 12.05.2016
Jelena Krunić ostala i bez verenika! Go-go igračica koja je privedena zbog incidenta na koncertu Enrikea Iglesijasa u Kombank areni na društvenim mrežama je napisala da je ostala bez dečka. Uhapšena zbog tuče na koncertu! "Jako mi je žao što sam… »
Potukla se na Iglesijasovom koncertu: Uhapšena Jelena Krunić
Svet & Skandal 12.05.2016
Jelena Krunić napravila je skandal na beogradskom koncertu Enrikea Iglesijasa! Ona se tokom koncerta potukla s nepoznatom devojkom i razbila staklo u VIP loži, zbog čega je uhapšena, piše Kurir. Go-go igračica je u Kombank arenu došla vidno pijana… »
Krunićka privedena zbog skandala na Iglesiasovom koncertu
Tračara 12.05.2016
Jelena Krunić napravila je skandal na koncertu Enriqua Iglesiasa, kada se potukla sa nepoznatom devojkom i tako razbila staklo u VIP loži. Kako navode prisutni, go-go igračica je u Arenu došla vidno pijana, a pred kraj spetakla ušla je u raspravu sa… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 47 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane